Yapanlar daha hızlı diyoBende de yok yapmayı da düşünmüyorum bu stabilize bozulmamalı bence![]()
Bundan hızlısı benim için gereksiz daha ne hızı olucak yapanlar anca 4-4s kullanıyordur ben 5'te rahatım.Yapanlar daha hızlı diyo
Dunya duzeni boyle kurnaz olup parayi gereksiz seylere harcamayacaksinHak yiyorsunuz yani jb yaparak. Keşke hepinize yasal şeylerden para cezası verseler. Spotify kullanıyorum aylık ücretini ödeyerek aylık 10 lira çok da bir şey değil.

Kusursuz versiyonu bulmakta olay. Jailbreak'in gerek bataryaya gerek stabiliteye eksi bi etkisi yok hatta artirilabilir.
Dunya duzeni boyle kurnaz olup parayi gereksiz seylere harcamayacaksin![]()
Bir etkisi yok mu ?Kusursuz versiyonu bulmakta olay. Jailbreak'in gerek bataryaya gerek stabiliteye eksi bi etkisi yok hatta artirilabilir.
Dunya duzeni boyle kurnaz olup parayi gereksiz seylere harcamayacaksin![]()
Evet yok. Iphone 4S' in iOS 7 kullanmasi bi kere sacma. Parayi hakedene veririm kardesim ben. Gameloft'tan oyun alinca parasi emek verene mi gidiyor saniyorsunuz kapital sistem boyle isler. Ramazanin etkisiyle muslumanliktan giren arkadasa; kafirin cani ve mali helaldir bunu da unutma.

Hiz icin jb yapmana gerek yok ki zatenJb'siz iken gayet hızlı.
Hiç sanmıyorum. Ortada bir emek var ve sen bunu parasını ödemeden kullanıyorsun.