İos cihazınız jailbreakli mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
İos cihazınız jailbreakli mi ?
Şahsen bende yok ama avantaj ve dezavantajlarını merak ediyorum

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Saçmalık zaten yapma. iPhone kullanan adam baştan kabul eder kısıtlamaları.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bende de yok yapmayı da düşünmüyorum bu stabilize bozulmamalı bence :oke:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Iphone jailbreak'siz olmaz. Sen iphone 4'e iOS 7.1 jb yaparsan tabi kasar. Stabilite bozuluyor tamamen bi halttan cakmayanlarin bahanesi. Sen sadece telefona en uygun versiyonu bul yeter.

canko13

canko13

Üye
Jailberak iphone, kalçasız kadına benzer.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ama kullanırken o eski heves alınmaz bence androide benziyicek çünkü

farukbekl

farukbekl

Üye
evet jailbreakli..

seckin_bilgic

seckin_bilgic

Üye
Musicbox en güzel yanı. Müzik indiriyorum. Bir de paralı uygulamaları ücretsiz bulabiliyorum

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Hak yiyorsunuz yani jb yaparak. Keşke hepinize yasal şeylerden para cezası verseler. Spotify kullanıyorum aylık ücretini ödeyerek aylık 10 lira çok da bir şey değil.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
jailbreak bi kez ios 5.1 de yapmıştım çok stabildi fakat ondan sonra ki tüm ios sürümlerinde kasma yaşattı (iPad 2)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kusursuz versiyonu bulmakta olay. Jailbreak'in gerek bataryaya gerek stabiliteye eksi bi etkisi yok hatta artirilabilir.
Hak yiyorsunuz yani jb yaparak. Keşke hepinize yasal şeylerden para cezası verseler. Spotify kullanıyorum aylık ücretini ödeyerek aylık 10 lira çok da bir şey değil.
Dunya duzeni boyle kurnaz olup parayi gereksiz seylere harcamayacaksin :)

Türe

Türe

Üye
Vardı 7.1.2 ile kaldırdım. JB varken cihazda yavaşlama , respring vs. gibi sorunlar başgösterince kullanmaktan vazgeçtim jb'li şekilde. Zaten çok da kullanmıyordum JB ürünlerini.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tt_1, MaxipmaN, Baranbaris ve 1 kişi daha
fk555897

fk555897

Üye
Bir ara Jailbreak'liydi ama sonra kaldırdım. Jailbreak pek işime yaramıyor. Bir de sürüm yükseltince otomatik olarak Jailbreak gitti.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Kusursuz versiyonu bulmakta olay. Jailbreak'in gerek bataryaya gerek stabiliteye eksi bi etkisi yok hatta artirilabilir.

Kurnaz olmak mı bu? Hak yeme konusunda müslümanlar birinci gelir mutlaka. Adamlar para istiyorsa bir şeye bu hakkıdır ve kullanmak istiyorsanız ödemelisiniz.

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
Bir etkisi yok mu ? :hmmm

Herşeyi geçtim de beleşçilik ne zamandan beri kurnazlık oluverdi ?

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Evet yok. Iphone 4S' in iOS 7 kullanmasi bi kere sacma. Parayi hakedene veririm kardesim ben. Gameloft'tan oyun alinca parasi emek verene mi gidiyor saniyorsunuz kapital sistem boyle isler. Ramazanin etkisiyle muslumanliktan giren arkadasa; kafirin cani ve mali helaldir bunu da unutma.

Türe

Türe

Üye
Evet yok. Iphone 4S' in iOS 7 kullanmasi bi kere sacma. Parayi hakedene veririm kardesim ben. Gameloft'tan oyun alinca parasi emek verene mi gidiyor saniyorsunuz kapital sistem boyle isler. Ramazanin etkisiyle muslumanliktan giren arkadasa; kafirin cani ve mali helaldir bunu da unutma.

Jb'siz iken gayet hızlı. :oke:

Hiç sanmıyorum. Ortada bir emek var ve sen bunu parasını ödemeden kullanıyorsun.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Jb'siz iken gayet hızlı. :oke:

Hiç sanmıyorum. Ortada bir emek var ve sen bunu parasını ödemeden kullanıyorsun.
Hiz icin jb yapmana gerek yok ki zaten :)

Amator developerlardan satin alirim ama sirketlesmis uygulamalara kurus vermem. Ben boyle memnunum satin alan da alir herkesin kendi keyfi :)

Üst Alt