NokiaBeLLe
Üye
Kesinlikle beceremislerdirBecerememişler kısaca.
Ama ben çok begendim stabil çalışıyorKesinlikle beceremislerdirBecerememişler kısaca.
Ama ben çok begendim stabil çalışıyorSence yukleyelim mi yoksa tam surumu mu bekleyelim?ilk olarak launcher berbat insanı hayattan sogitur onu söyleyim
Çözümü Apex Launcher Pro sürümüyle çözdüm.
Menü düzenlenmiyordu gene apex yardımcı oldu
Çift tıkla ekran kapatma için screen off uygulamasını kurdum apex ede ekledim çift tıkla kapatıyorum ekrnı bunun dışında
Arada bir titriyor 1 kere oldu bende başka bir hatasını görmedim ama launcher degismeli
Partiylede alakalı birazda ben kasımda aldım bu partiyle tam uyumlu hafıza sorunuda yok arada bir titriyor onuda çözecekler yanlız yüklerseniz kendi launcher degilde maxicepte bulunan apex launcer pro ve magaza bulunan kitkat theme (7mb civarı) olanı kur ve bak keyfine çok stabil tavsiye ederimSence yukleyelim mi yoksa tam surumu mu bekleyelim?
Telden yukleniyor zaten arkadasimTelden yukleniyormu acaba
Baska bir soeun var mi kamerada pempelesme sorunu falanPartiylede alakalı birazda ben kasımda aldım bu partiyle tam uyumlu hafıza sorunuda yok arada bir titriyor onuda çözecekler yanlız yüklerseniz kendi launcher degilde maxicepte bulunan apex launcer pro ve magaza bulunan kitkat theme (7mb civarı) olanı kur ve bak keyfine çok stabil tavsiye ederim
Ben telefonu aldıgımdan beri pembeleşme yok bu surumdede yok hatta daha iyi geldi bana cekimleriBaska bir soeun var mi kamerada pempelesme sorunu falan
Valla bilmiyorum sizinki kac gblik versiyon ayrica benim cihazda son partilerden ve yuklesem mi bilmiyorum?Ben telefonu aldıgımdan beri pembeleşme yok bu surumdede yok hatta daha iyi geldi bana cekimleri
4 gb benim kiValla bilmiyorum sizinki kac gblik versiyon ayrica benim cihazda son partilerden ve yuklesem mi bilmiyorum?
Facebookta cok sorun var diyolar sen bi video cekemez misin acaba? Bu yorumlar yuzunden insanjn icine kurt dusuyo4 gb benim ki
Yükle arkadaşım sonuçta resmi rom bir sorun olursa firma sorumlu olacak
Video cekmesine cekerimde pttcell interneti cok yavas yukletemem zaten ben bu romy mayıstan beri kullaniyom sorunsuz denmez ama kullanimi zorlayacak aksatacak hiç birşey yokFacebookta cok sorun var diyolar sen bi video cekemez misin acaba? Bu yorumlar yuzunden insanjn icine kurt dusuyo
tr.generalmobile.com/kitkat girbende güncelleme gözükmüyor
reklamsız olduğuna eminmisin bi tıkla istersenYarın bir web sitesi kuracam kitkat tam surume gecene kadar tum gelismeleri paylasacamKitkat için gerekli iki uygulama kesinlikle kurun tavsiye edilir
Müzik Çalar Uygulaması ''Zil sesi olarak ayarla'' özelliginide barındırıyor.Çok stabil reklamsız link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Fm Radyo:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulama için demiştim ben hangi uygulamada reklam var varsa bildir arkadasımreklamsız olduğuna eminmisin bi tıkla istersen
Önemli degil kolay gelsinben indirme linkinden bahsediyoorum pardon![]()
hayırlı olsun hele sukur sevindimpek ı hala = diye mesaj atınca telefon reset atıyormu
![]()
![]()
bilgi için tşk ederim