Hayır çıkmadı.Daha boot fix cikmadi demi octa rom v3e
Bu gidişle alamıyacaz bu güncellemeyi onu geçtim bu halimizi gorup aynı fiyat segmentinde g2 nexus 5 gibi cihazların olmasına rağmen hala elite alanın aklını sevim benBugün yapılan açıklamaya göre kitkat beta sürümü yarın yayında olacakAndroid 5.0 lolipop çıkacak muzo hala 4.4 hakkında kesin bir açıklama yapmıyor bence en baştan dediğim gibi sallıyorlar
Evet ama iyi oldu yinede şöyle düşün hiç vermediklerini rahat rahat düzeltmeleri yaparlar nasıl olsa kucuk bir kesim disinda kimse kitkatın ne oldugunu bilmiyor.Ama simdi verecekleri guncellemeyi bilende bilmeyende yükleyecek eee herkes hatasız bir yazılım ister bu yuzden hataları tum kullanicilar geri bildirecek beta guncellemesi ile rahatlayacagını sanan firma bir hafta sonra gorsun gelen istekleri geri bildirimleri bu sefer kucuk bir kesim degil tum kullanicilar geri bildirimde bulunacak kararlı surum bu yuzden yakındırbeta mı![]()

Cwm den yedek alın bence
Sp Flash Tool ile halledilir.Yarın görün olaylar olaylar başlıkları şimdiden goruyorum'Discovery güncellemeden sonra açılmıyor yardım'' Discovery kitkat güncellemesinden sonra donma sorunu'' vs vsOrjinal Kitkat Beta Güncellemesi:<br /><br />bence de bi yedek alın![]()
Teşekkürler :-)Hayırlı olsun ne diyelim![]()
ilk olarak launcher berbat insanı hayattan sogitur onu söyleyimYükleyen arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi
çok güzelmiş sonunda ne bekledinizBunlarda benim cihazımdan görseller

beence iyi olmuşStock aosp arayüzüne dönmüşler sanırım.Ya uğraşmadılar yada uyarlamayı beceremediler.