General Mobile Discovery Android 4.4.2 Beta Güncellemesi Yayınlandı!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mustipa

mustipa

Üye
Telden yukleniyormu acaba

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
ilk olarak launcher berbat insanı hayattan sogitur onu söyleyim
Çözümü Apex Launcher Pro sürümüyle çözdüm.
Menü düzenlenmiyordu gene apex yardımcı oldu

Çift tıkla ekran kapatma için screen off uygulamasını kurdum apex ede ekledim çift tıkla kapatıyorum ekrnı bunun dışında

Arada bir titriyor 1 kere oldu bende başka bir hatasını görmedim ama launcher degismeli
Sence yukleyelim mi yoksa tam surumu mu bekleyelim?

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Sence yukleyelim mi yoksa tam surumu mu bekleyelim?
Partiylede alakalı birazda ben kasımda aldım bu partiyle tam uyumlu hafıza sorunuda yok arada bir titriyor onuda çözecekler yanlız yüklerseniz kendi launcher degilde maxicepte bulunan apex launcer pro ve magaza bulunan kitkat theme (7mb civarı) olanı kur ve bak keyfine çok stabil tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Partiylede alakalı birazda ben kasımda aldım bu partiyle tam uyumlu hafıza sorunuda yok arada bir titriyor onuda çözecekler yanlız yüklerseniz kendi launcher degilde maxicepte bulunan apex launcer pro ve magaza bulunan kitkat theme (7mb civarı) olanı kur ve bak keyfine çok stabil tavsiye ederim
Baska bir soeun var mi kamerada pempelesme sorunu falan

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ben telefonu aldıgımdan beri pembeleşme yok bu surumdede yok hatta daha iyi geldi bana cekimleri
Valla bilmiyorum sizinki kac gblik versiyon ayrica benim cihazda son partilerden ve yuklesem mi bilmiyorum?

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Valla bilmiyorum sizinki kac gblik versiyon ayrica benim cihazda son partilerden ve yuklesem mi bilmiyorum?
4 gb benim ki

Yükle arkadaşım sonuçta resmi rom bir sorun olursa firma sorumlu olacak

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
4 gb benim ki

Yükle arkadaşım sonuçta resmi rom bir sorun olursa firma sorumlu olacak
Facebookta cok sorun var diyolar sen bi video cekemez misin acaba? Bu yorumlar yuzunden insanjn icine kurt dusuyo

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Facebookta cok sorun var diyolar sen bi video cekemez misin acaba? Bu yorumlar yuzunden insanjn icine kurt dusuyo
Video cekmesine cekerimde pttcell interneti cok yavas yukletemem zaten ben bu romy mayıstan beri kullaniyom sorunsuz denmez ama kullanimi zorlayacak aksatacak hiç birşey yok

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
mustipa

mustipa

Üye
bende güncelleme gözükmüyor

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
    Konu Sahibi
Yarın bir web sitesi kuracam kitkat tam surume gecene kadar tum gelismeleri paylasacamKitkat için gerekli iki uygulama kesinlikle kurun tavsiye edilir

Müzik Çalar Uygulaması ''Zil sesi olarak ayarla'' özelliginide barındırıyor.Çok stabil reklamsız link :

Fm Radyo:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
enterneoll

enterneoll

Üye
Yarın bir web sitesi kuracam kitkat tam surume gecene kadar tum gelismeleri paylasacamKitkat için gerekli iki uygulama kesinlikle kurun tavsiye edilir

Müzik Çalar Uygulaması ''Zil sesi olarak ayarla'' özelliginide barındırıyor.Çok stabil reklamsız link :

Fm Radyo:
reklamsız olduğuna eminmisin bi tıkla istersen

enterneoll

enterneoll

Üye
ben indirme linkinden bahsediyoorum pardon :D

avast

avast

Üye
hayırlı olsun hele sukur sevindim :D pek ı hala = diye mesaj atınca telefon reset atıyormu :D :ehe

profile

Üye
hayırlı olsun hele sukur sevindim :D pek ı hala = diye mesaj atınca telefon reset atıyormu :D :ehe

onu bilmem de epey kulaklarını çınlatmış olmalıyım ücretsiz smslerimle birlikte arkadaşın telefonu açılmamak üzere kapattım sptools la tekrar yükleme yaptı :) bilgi için tşk ederim

Üst Alt