Tavsiye Ekran kartını değiştirmem lazım tavsiyeler..

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
hiç olmamasından iyidir :D :D para bulursam bi anakart alıp döşemeyi düşünüyorumda bendekini napcam.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
öyle yapcam :D çünkü ben araştırmayı bırakalı baya ilerlemiş herşey :D :D

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Bu ati radeonların modelinin yüksek olup olmadığı nasıl anlaşılır ?
mesela bi oyunun sistem gereksinimlerinde 6570in altı yazıyosa benim ekran kartı yeterli mi oluyor ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Orta seviye oluyor

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Bu ati radeonların modelinin yüksek olup olmadığı nasıl anlaşılır ?
mesela bi oyunun sistem gereksinimlerinde 6570in altı yazıyosa benim ekran kartı yeterli mi oluyor ?
Valla karışık işler kardeşim şöyle diyeyim son 3 rakam yüksek olmasın kaldırır. Başındaki rakam çok önemli değil

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben soldan ikinci rakama bakılıyo diye biliyorum. 1 2 3 giriş seviye 4 5 6 orta 7 8 9 da yüksek

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ya ben öyle güncel oyunları oynasın demiyorum ki zaten o sistem yok orta seviyedeki oyunları fps oyunları falan oynasın yeter.. Bizim orda bir bilgisayarcıda ati ekran kartı gördüm adam çok iyi dedi en güncel oyunları oynarsın 3gbya kadar belleği var dedi 175 lira dedi..
Önemli olan bellek değil mesela gtx420 2gb bellek var ama hic bir oyunu rahat oynatmaz seni bakkallar kandırırlar mesela hd 7850 7790 gibi kartların 1 GB belleği var ama çoğu oyunu HIGH da oynatır

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen hız ve bit önemli

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Aynen hız ve bit önemli
En iyi ölçek şu bir kere bit en en az 128 olmalı (tavsiyem 256bit ve üzeri) ve nVidia için soldan ikinci rakam en az (oyun için) 5 olmalı (750ti örneğin soldan ikinci rakam 5) önemli uyarı gtx720 gtx460 dan daha iyi değildir seri numarası sadece yapıyı belirtir kanmayin

AMD ekran kartları için en az 7 olmalı (örneğinhd 7750 hd 7790 hd 7850 hd 7990

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
En iyi ölçek şu bir kere bit en en az 128 olmalı (tavsiyem 256bit ve üzeri) ve nVidia için soldan ikinci rakam en az (oyun için) 5 olmalı (750ti örneğin soldan ikinci rakam 5) önemli uyarı gtx720 gtx460 dan daha iyi değildir seri numarası sadece yapıyı belirtir kanmayin

AMD ekran kartları için en az 7 olmalı (örneğinhd 7750 hd 7790 hd 7850 hd 7990
Hd serisi artık eskiyor simdi r9 falan onlar var

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Laptoba yükledim oynarken çok ısındığında falan kapanıyo o yüzden masaüstünü adam etmeyi düşünüyorum işte

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar internette bakıyorum 21 Gb'lik koskoca oyuna sistem gereksinimi olarak hd 5550 mi ne ekran kartı istiyodu. Başı 55'di eminim. Ati'lerde neden bu kadar düşük ? Benim ekran kartının çok rahat oynamatası gerekiyor o zman ? (sadece ekran kartı için konuşuyorum)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bi site var oradan bakabilirsiniz kaldırıp kaldırmadığına. Can you it mi ne diye basliyodu

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ha evet o