Tavsiye Ekran kartını değiştirmem lazım tavsiyeler..

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartını değiştirmem lazım tavsiyeler..
Arkadaşlar Nvidia GeForce 6600 Gt 512 Mb 128 Bit ekran kartım var.. Muhtemelen AGP değil diye düşünüyorum PCI sanırım.. 100 liraya kadar para var ayırabileceğim. Piyasadaki birçok eski oyun 6800 ve üstü istiyor birde 8600 üstü var biraz daha sağlam oyunlar. bana bunları kaldırabilecek bir ekran kartı lazım yardımlarınızı bekliyorum..

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
hd 5670 falan bulursun ikinci el. O dediğin paraya sıfır ekran kartı yok kardeşim

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben öyle güncel oyunları oynasın demiyorum ki zaten o sistem yok orta seviyedeki oyunları fps oyunları falan oynasın yeter.. Bizim orda bir bilgisayarcıda ati ekran kartı gördüm adam çok iyi dedi en güncel oyunları oynarsın 3gbya kadar belleği var dedi 175 lira dedi..

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Ya ben öyle güncel oyunları oynasın demiyorum ki zaten o sistem yok orta seviyedeki oyunları fps oyunları falan oynasın yeter.. Bizim orda bir bilgisayarcıda ati ekran kartı gördüm adam çok iyi dedi en güncel oyunları oynarsın 3gbya kadar belleği var dedi 175 lira dedi..
Modeli neymiş kardeşim seni çok kolay kandırırlar bu işlerden anlamıyorsan

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

birde 175 tl verebiliyorum diyorsan bunu da alabilirisn

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
2. el ekran kartı alınır mı arkadaşlar ? Bilgisayarcıda deneyip alsam ? sorun çıkar mı?

Birde benim şimdi ekran AGP mi PCI mi express mi tam olarak nasıl anlayabilirim ?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
2. el ekran kartı alınır mı arkadaşlar ? Bilgisayarcıda deneyip alsam ? sorun çıkar mı?

Birde benim şimdi ekran AGP mi PCI mi express mi tam olarak nasıl anlayabilirim ?
Anakart marka modelini yaz söyleyelim hangisi. Cpu-z programıni indir yazar yada anakartın üstüne bak yazar.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Tamam. Senin anakart pci-express
şimdi usta bu anakarta göre ekran kartı önerin var mıdır ? bilgisayarcıdan 2. el olarakta alabilirim fanını kontrol ederim orda dener alırım..HD 6570 128 bit ekran kartı sıfırı 122 lira. 2. elini bulup alsam işime yarar mı ? şu ürün hoşuma gitti biraz ? uyumlu mudur bana ?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
şimdi usta bu anakarta göre ekran kartı önerin var mıdır ? bilgisayarcıdan 2. el olarakta alabilirim fanını kontrol ederim orda dener alırım..HD 6570 128 bit ekran kartı sıfırı 122 lira. 2. elini bulup alsam işime yarar mı ? şu ürün hoşuma gitti biraz ? uyumlu mudur bana ?
Aynen kardeşim uyumlu olurha bu arada işlemcin nedir ona göre almak lazım yoksa Bottleneck yani darboğaz olur.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
2. El sağlam al daha ucuza halledersin. Benim pc nin işlemci celeron 1.6 ram 512 ekran kartı yoktu gittim 55 tl 50 tl ye 2. el bi ekran kartı bi 50 tl ye 2 gb ram ve pentium işlemci aldım eskisinden iyi oldu :D :D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
2. El sağlam al daha ucuza halledersin. Benim pc nin işlemci celeron 1.6 ram 512 ekran kartı yoktu gittim 55 tl 50 tl ye 2. el bi ekran kartı bi 50 tl ye 2 gb ram ve pentium işlemci aldım eskisinden iyi oldu :D :D
Bisikletten motora binmek gibi olmuş :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Oyle olduda yine oyun falan oynanmıyo para bulursam yeni bi kasa falan dusunuyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
ekran kartı çok kötü ya 1 - 2 sene önce aldım. Şöyle gösteriyim: