Enpatsu Shakugan
Üye
Kart tarihi eser tabi oyun oynayamazsınekran kartı çok kötü ya 1 - 2 sene önce aldım. Şöyle gösteriyim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kart tarihi eser tabi oyun oynayamazsınekran kartı çok kötü ya 1 - 2 sene önce aldım. Şöyle gösteriyim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kasa falan almayı düşünürsen, konu aç, toplarız, tamam ?hiç olmamasından iyidir![]()
para bulursam bi anakart alıp döşemeyi düşünüyorumda bendekini napcam.

Valla karışık işler kardeşim şöyle diyeyim son 3 rakam yüksek olmasın kaldırır. Başındaki rakam çok önemli değilBu ati radeonların modelinin yüksek olup olmadığı nasıl anlaşılır ?
mesela bi oyunun sistem gereksinimlerinde 6570in altı yazıyosa benim ekran kartı yeterli mi oluyor ?
DoğruBen soldan ikinci rakama bakılıyo diye biliyorum. 1 2 3 giriş seviye 4 5 6 orta 7 8 9 da yüksek
Önemli olan bellek değil mesela gtx420 2gb bellek var ama hic bir oyunu rahat oynatmaz seni bakkallar kandırırlar mesela hd 7850 7790 gibi kartların 1 GB belleği var ama çoğu oyunu HIGH da oynatırYa ben öyle güncel oyunları oynasın demiyorum ki zaten o sistem yok orta seviyedeki oyunları fps oyunları falan oynasın yeter.. Bizim orda bir bilgisayarcıda ati ekran kartı gördüm adam çok iyi dedi en güncel oyunları oynarsın 3gbya kadar belleği var dedi 175 lira dedi..
En iyi ölçek şu bir kere bit en en az 128 olmalı (tavsiyem 256bit ve üzeri) ve nVidia için soldan ikinci rakam en az (oyun için) 5 olmalı (750ti örneğin soldan ikinci rakam 5) önemli uyarı gtx720 gtx460 dan daha iyi değildir seri numarası sadece yapıyı belirtir kanmayinAynen hız ve bit önemli
Hd serisi artık eskiyor simdi r9 falan onlar varEn iyi ölçek şu bir kere bit en en az 128 olmalı (tavsiyem 256bit ve üzeri) ve nVidia için soldan ikinci rakam en az (oyun için) 5 olmalı (750ti örneğin soldan ikinci rakam 5) önemli uyarı gtx720 gtx460 dan daha iyi değildir seri numarası sadece yapıyı belirtir kanmayin
AMD ekran kartları için en az 7 olmalı (örneğinhd 7750 hd 7790 hd 7850 hd 7990
Hd serisi artık eskiyor simdi r9 falan onlar var
Evet oynayabilirsin hafif takılmalar olur o da oyunun sorunuŞimdi ben bu ekran kartını alırsam (6570) Core 2 duo 2.8 işlemci 2 gb ddr2 ram ile gta 4 oynayabilir miyim ?

can you run itBi site var oradan bakabilirsiniz kaldırıp kaldırmadığına. Can you it mi ne diye basliyodu