Haber Windows Phone 8.1 Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
Telefonunuz güncel bende de

dakamon

dakamon

Üye
versino2

versino2

Üye
8.1 ile Cyan ı karıştırıyor diyenler Cyan güncellemesi gelecek temmuzun ilk 2 haftası 8.1 değil Cyan gelecek ve 1520 ye başlamış çoğu forumda 1520 sahipleri geldi diyor

m542tf

m542tf

Üye

Bendeki de 1520 ama güncel diyor

braayn

braayn

Üye
bir bardak soğuk su aldım ve güncelle dedim baktım gelmedi fondip yaptım muhtemelen yarın hastayım..

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Niye gelmiyor acaba 1520 kullanıyoruz ama ses yok :)

KenanK

KenanK

Üye
NSU ile bakan oldu mu acaba. malum daha önceki güncellemeler de NSU da daha önceden geliyordu

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar şimdi gelicek bu güncelleme de 8.1 olmıcak mı yani ben 8.0'dayım hala pre sürümü yüklemedim 8.1 tam sürümü bekliyorum şimdi bu gelicek güncelleme sadece cyan mı 8.1 olmıcak mı? kafam iyice karıştı ?

Bay H

Bay H

Üye
NSU ile bakan oldu mu acaba. malum daha önceki güncellemeler de NSU da daha önceden geliyordu
Şuanda OTA üzerinden 1520 dışında bir cihaza gelmemiş gibi duruyor. NSU üzerinden 920 için herhangi yeni bir güncelleme bulunmuyor.

Arkadaşlar şimdi gelicek bu güncelleme de 8.1 olmıcak mı yani ben 8.0'dayım hala pre sürümü yüklemedim 8.1 tam sürümü bekliyorum şimdi bu gelicek güncelleme sadece cyan mı 8.1 olmıcak mı? kafam iyice karıştı ?

Güncelleme hem 8.1 in son halini hem de CYAN'ı içeriyor.

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
beats

beats

Üye
Lumia 1520/925/920 yerli ve yabancı ürün kodları kontrol edildi Nokia cihaz yazılımları serverından, gelen giden yok aynı.

Son düzenleme:
msakli_

msakli_

Üye
haberin uydurma oldugunu düşünmeye başladım . Birçok forum sitesinde topu topu 3-5 kişiye gelmiş(gelen kişiler aynı forumda yazmış geldi diye) diğer forumlarda 1520 kullananlara ise gelmemiş güncelleme

Bay H

Bay H

Üye
haberin uydurma oldugunu düşünmeye başladım . Birçok forum sitesinde topu topu 3-5 kişiye gelmiş(gelen kişiler aynı forumda yazmış geldi diye) diğer forumlarda 1520 kullananlara ise gelmemiş güncelleme
Görseller pekte öyle olmadığını gösteriyor. Birkaç gün içerisinde tüm 1520 kullanıcıları için güncelleme yayınlanacaktır.

beats

beats

Üye
Paylaşılan iki fotoğrafa da baktım "i" sembolünün olduğu yere odaklandım, Lumia Cyan yazan ekran alıntısında i sembolü net değil bir pürüz var üstünde ayrıca kalınlaşmış diğerinde ise net ve "İlkeler ve Anlaşmalar" başlığı altındaki özelliklerin versiyonunda hiç değişme yok bu da bana mantıklı gelmedi. Neyse siz de inceleyin bana bir oynama var gibi geldi.
Mr.H' nin paylaştığı:

m542tf'nin kendi ekran alıntısı:

msakli_

msakli_

Üye
Görseller pekte öyle olmadığını gösteriyor. Birkaç gün içerisinde tüm 1520 kullanıcıları için güncelleme yayınlanacaktır.
Doğru da olabilir ben kesin konusmuyorum reis zaten , sadece garibime gitti yani ben wp haberlerini normalde 2 forumdan inceliyorum forumlardan birisi burası. incelediğim iki forum sitesinden de kimseye güncelleme gelmemesi ilginç geldi bana sadece.

Bay H

Bay H

Üye
Güncellemeyi aldığını belirten bir kullanıcıdan istediğim ekran görüntüsünde (ayarlar>ekran) hala Lumia Parlaklık profilinin aktif olmadığı dikkatimi çekti. Bu işte bir ilginçlik var ya hayırlısı :hmmm

Üst Alt