Bay H
Üye
Türkiye romu yüklü olup da güncellemeyi alanlar varKontrol ettim telefon güncel![]()

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Türkiye romu yüklü olup da güncellemeyi alanlar varKontrol ettim telefon güncel![]()

Acaba dağımdamı sorun var yoksa bizdemiTürkiye romu yüklü olup da güncellemeyi alanlar var

Acaba yavaş yavaş mı dağıtılıyor. BeklemedeyizTürkiye romu yüklü olup da güncellemeyi alanlar var
yok yaptım günel diyorTürkiye romu yüklü olup da güncellemeyi alanlar var

Bizim ülkede de herhalde pilot cihazlar 1520, bekliyoruz bakalım sıramızı.Acaba yavaş yavaş mı dağıtılıyor. Beklemedeyiz
Şuanda OTA üzerinden 1520 dışında bir cihaza gelmemiş gibi duruyor. NSU üzerinden 920 için herhangi yeni bir güncelleme bulunmuyor.NSU ile bakan oldu mu acaba. malum daha önceki güncellemeler de NSU da daha önceden geliyordu
Arkadaşlar şimdi gelicek bu güncelleme de 8.1 olmıcak mı yani ben 8.0'dayım hala pre sürümü yüklemedim 8.1 tam sürümü bekliyorum şimdi bu gelicek güncelleme sadece cyan mı 8.1 olmıcak mı? kafam iyice karıştı ?
Görseller pekte öyle olmadığını gösteriyor. Birkaç gün içerisinde tüm 1520 kullanıcıları için güncelleme yayınlanacaktır.haberin uydurma oldugunu düşünmeye başladım . Birçok forum sitesinde topu topu 3-5 kişiye gelmiş(gelen kişiler aynı forumda yazmış geldi diye) diğer forumlarda 1520 kullananlara ise gelmemiş güncelleme
Doğru da olabilir ben kesin konusmuyorum reis zaten , sadece garibime gitti yani ben wp haberlerini normalde 2 forumdan inceliyorum forumlardan birisi burası. incelediğim iki forum sitesinden de kimseye güncelleme gelmemesi ilginç geldi bana sadece.Görseller pekte öyle olmadığını gösteriyor. Birkaç gün içerisinde tüm 1520 kullanıcıları için güncelleme yayınlanacaktır.
Umarım,beklenedeyim.Görseller pekte öyle olmadığını gösteriyor. Birkaç gün içerisinde tüm 1520 kullanıcıları için güncelleme yayınlanacaktır.