Haber Yerleşik "Klasörler" Uygulaması Yakında WP'ye Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Yerleşik "Klasörler" Uygulaması Yakında WP'ye Geliyor!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Başlangıç ekranını çok karmaşık bulanlar için iyi haber yolda!

NokiaPowerUser'ın haberine göre, canlı kareleri birbirinin üzerine sürükleyip bırakarak oluşturulabilecek yerleşik "klasörler" uygulaması çok yakında Windows Phone'a geliyor.

Uygulamanın çalışma metodu iOS'takine çok benzeyecek.

Tanıtım metnine bakılırsa Klasörler uygulaması doğrudan başlangıç ekranında açılacak (yani Nokia'nınki gibi sizi simgelerin olduğu ayrı bir sayfaya götürmeyecek) ve kullanıcılar kısayolu klasörden kaldırmak için başlangıç ekranına sürükleyebilecek, bu da klasörün içinin iOS'takine benzer bir şekilde açılacağına işaret ediyor.

Bu özellik belli ki Nokia McLaren olarak adı geçen ve klasörler ile altındaki canlı karelere "3D Touch" teknolojisi kullanarak açacağı söylenen cihazla da bağlantılı olacak.

iOS Klasörler:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Gelin aylar önce paylaştığımız interaktif canlı kare videosuna da tekrar bir göz atalım.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Serhan, beats, Sensation ve 5 diğerleri

dakamon

dakamon

Üye
İostaki gibi olacak ve bunu tüm cihazlara getireceklerse ne güzel olur :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İostaki gibi olacak ve bunu tüm cihazlara getireceklerse ne güzel olur :)

Şu ibareyi anlamıyorum. 'tum cihazlar' biraz duşununce çok anlamsız kalıyor. 520ye vermezler kesin 512 mb ram ya. Allah aşkına yapmayın ya biraz duşununce cihaz kısıtlaması olabilir mi ? Donanımsal bir özellik değil sonuçta. Birazcık duşunun ya.

neyle gönderildiyse gönderildi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Serhan ve bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
eller.gif

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Bunu başından beri hayal ediyorum ama wp ms bizi takmıyo getirmez dedim içimden ama yanılıyomuşum ı love wp bu arada uuu beybiii

edit:bide şu müzik live tilesinde müzikleri değiştirme olsa tadından yenmez valla

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Şu ibareyi anlamıyorum. 'tum cihazlar' biraz duşununce çok anlamsız kalıyor. 520ye vermezler kesin 512 mb ram ya. Allah aşkına yapmayın ya biraz duşununce cihaz kısıtlaması olabilir mi ? Donanımsal bir özellik değil sonuçta. Birazcık duşunun ya.

Sen çok düşünmüşsün ya :) Devam et böyle düşünmeye. Git ios ta bak bakim ip4 e neleri vermemişler. Yeni özellikler çalışmaz diye vermemezlik yapmıyorlar. Sanki bluetooth 4.1 gelecek bizde biliyoruz çalışacağını ama firmalar neden kırparak verir güncellemeleri bilir misin tabiki bilmezsin bilsen böyle demezsin. Benim aklıma gelen 2 seçenek var ya donanımda böyle bir destek yoktur gelen özelliği hiç bir şekilde çalıştırmaz yada gelecek özelliği hızlı akıcı istenilen düzeyde çalıştıramaz kullanıcılardan şikayet yememek rezil olmamak için vermezler. Anlayabildin mi şimdi? Anlamadıysan anlatacak adminler çok bizim forumda.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sen çok düşünmüşsün ya :) Devam et böyle düşünmeye. Git ios ta bak bakim ip4 e neleri vermemişler. Yeni özellikler çalışmaz diye vermemezlik yapmıyorlar. Sanki bluetooth 4.1 gelecek bizde biliyoruz çalışacağını ama firmalar neden kırparak verir güncellemeleri bilir misin tabiki bilmezsin bilsen böyle demezsin. Benim aklıma gelen 2 seçenek var ya donanımda böyle bir destek yoktur gelen özelliği hiç bir şekilde çalıştırmaz yada gelecek özelliği hızlı akıcı istenilen düzeyde çalıştıramaz kullanıcılardan şikayet yememek rezil olmamak için vermezler. Anlayabildin mi şimdi? Anlamadıysan anlatacak adminler çok bizim forumda.

Anlattığımız şeyler aynı ama senin düşüncede başlat ekranında klasor açmak kasar gibi bişeye denk geliyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Anlattığımız şeyler aynı ama senin düşüncede başlat ekranında klasor açmak kasar gibi bişeye denk geliyor.

yani bencede o kadar şeye kasıyorsa sistemin bir sorgudan geçmesi gerekir

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hayırlısı bakalım

BelaMonte

BelaMonte

Üye
iki seneye gelir

braayn

braayn

Üye
gelsin ama bu gömülü bir özellik olmalı yani yerleşik klasorler diye bir harici program olmasa daha iyi birde bildirimler klasor içindeki uygulamaya umarım düzgün bir şekilde gelir

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye

Ben kasar mı dedim? Kasabilir bile demedim. Sadece tüm cihazlara gelirse çok güzel olur dedim. Çünkü mcleren kod adlı telefonda ilk göreceğimizi yazmış haberde bilmem okudunuzmu? Bende güzel bir temenni de bulundum. Lafı nasıl ne şekilde anladıysan bi anda gaza gelip esmiş gürlemişsin. E sen öyle dersen bende lafı söylerim yani. Yine de söylüyorum tüm cihazlara eksiksiz gelirse çok güzel olur. Bunun nesine gaza geldin analamdım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaslar klasorler ve muhtemelen İE12 GDR1'le birlikte gelecek.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Serhan
dakamon

dakamon

Üye
Arkadaslar klasorler ve muhtemelen İE12 GDR1'le birlikte gelecek.
İE12 mi acaba 12 de neleler gelecek. Şu html5 skorlarını arttıracak şeyler yapsalar iyi olur. Bide haritalara bakmada sıkntı olmuştu ie11 ile umarım onu da düzeltirler.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben kasar mı dedim? Kasabilir bile demedim. Sadece tüm cihazlara gelirse çok güzel olur dedim. Çünkü mcleren kod adlı telefonda ilk göreceğimizi yazmış haberde bilmem okudunuzmu? Bende güzel bir temenni de bulundum. Lafı nasıl ne şekilde anladıysan bi anda gaza gelip esmiş gürlemişsin. E sen öyle dersen bende lafı söylerim yani. Yine de söylüyorum tüm cihazlara eksiksiz gelirse çok güzel olur. Bunun nesine gaza geldin analamdım
gaza filan gelmedim yazdıklarını okursan demene gerek kalmadan öyle demeye çalışmasanda kasar gibi bi anlam çıkıyor. fikrini değiştirmeye çalışamam tabi ama mantıkla bakınca gerçekten mantıksız çıkıyor ilk yazdığın.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Güzel olur

dakamon

dakamon

Üye
gaza filan gelmedim yazdıklarını okursan demene gerek kalmadan öyle demeye çalışmasanda kasar gibi bi anlam çıkıyor. fikrini değiştirmeye çalışamam tabi ama mantıkla bakınca gerçekten mantıksız çıkıyor ilk yazdığın.
Abartıyorsun hala ne yapmaya çalıştığını gerçekten anlayamıyorum. Neden bu kadar takıldın buna. Umarım tüm cihazlara gelir diyorum sen hala kasma muhabbetindesin. Kasma olabilir yada ne bilim daha başka şeyler olabilir. Umarım olmaz tüm cihazlara gelir diyorum. Eğer sen kasma diyorsan hadi kasma olsun seni mi kırıcaz :)

Üst Alt