Haber Yerleşik "Klasörler" Uygulaması Yakında WP'ye Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
şöyle bir şey gelir bence ama donanımla alakası olacağını sanmıyorum ama bakalım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

suyunsesi

suyunsesi

Üye
şöyle bir şey gelir bence ama donanımla alakası olacağını sanmıyorum ama bakalım

Bundan daha iyisini istemek hakkımız bence.

Dumanla gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
donanımla alakalı tabiki bu telefon ön yüzeyinin üst kısmında 2 tane sensör var sağ-sol yukarı-aşağı hareketi algılayıp ona göre ekranı döndürüyor

braayn

braayn

Üye
bu cihazlarda sağ sol yukarı aşağı algılayıcı sensörler yok mu yani ? Yoksa oyunlarda nasıl algılıyor ??

kahraman333333

kahraman333333

Üye
bu hangi telefon ?

edit:3D,klasörler ve çoklu ekran gerçekten gelirse ios ve androidciler napacak bakalım anca önümüzde diz çökerler artık :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu cihazlarda sağ sol yukarı aşağı algılayıcı sensörler yok mu yani ? Yoksa oyunlarda nasıl algılıyor ??
güzel söyledin ancak bu telefon özel olarak telefonun üste belirttiğim kısmına sensör yerleştirildiği için karşıda duran kişiye göre özel dönüyor gibi his veriyor, bizim sensör ise telefon tam olarak neresinde bilmiyorum ancak iç kısmında ve tek bile gibi yukarı aşağı sağ sol var ancak aynı mantık değil resim bulabilirsem ekliyeceğim birazdan

beats

beats

Üye
Amazon Fire toplamda 6 kamera var ve bu kameralarla yüz takibi yaparak ekranda alan derinliği sunuyor kullanıcıya.

4MaGuS

4MaGuS

Üye

4 numaraları kısma bakarsanız üst ve alt kısımlarda sensör var ancak dediğiniz gibi bir şey yapılabilir mi bilemiyorum ve günlük hayatta hiç kullanışlı olacağını sanmıyorum bunlaırın bir şekilde kapatılıp açılması lazım

beats

beats

Üye

4 numaraları kısma bakarsanız üst ve alt kısımlarda sensör var ancak dediğiniz gibi bir şey yapılabilir mi bilemiyorum ve günlük hayatta hiç kullanışlı olacağını sanmıyorum bunlaırın bir şekilde kapatılıp açılması lazım
Ürünün asıl amacı tamamen online satış üzerine, Amazon sitesine girip istediğin ürünü 3D incelemek için yapılmış bir cihaz. Kapitalizmin teknolojisiyle derin ilişkisi böyle bir şey.

braayn

braayn

Üye
anladım eyvallah bizdeki 3 d mantığı belki farklıdır diye düşünüyorum.elimizdeki cihazlar wp 9 alacak die biliyorum ee bu adamlar bu yeni 3 d sistemi yeni 3 -5 cihazamı verecek onuda anlamadım yha

Bay H

Bay H

Üye
Fire Phone ile 3D Touch özelliği aynı mantıkla çalışmamakta aslında. Fire phone'da ki amaç görüntü derinliğini arttırıp gerçekçilik hissiyatını sağlarken Mclaren kod adlı cihazda ki 3D touch özelliği cihazın dış kabuğunda bulunan özel algılayıcılar ile yaptığınız kavrama hareketini algılayarak cihazın kilidini açabilecek, ekrana temas etmeden cihazı kontrol edebileceksiniz. Fire Phone ile arada amaç farkı var.

Yukarıda belirttiğim gibi cihazı neredeyse saran bir algılayıcı olacak ve sayede işlemler yerine getirilecek bundan ötürü de şuan kullandığımız cihazlar donanım anlamında destek sunamayacakları için bu özellikten mahrum kalacaklardır.

dakamon

dakamon

Üye
Fire Phone ile 3D Touch özelliği aynı mantıkla çalışmamakta aslında. Fire phone'da ki amaç görüntü derinliğini arttırıp gerçekçilik hissiyatını sağlarken Mclaren kod adlı cihazda ki 3D touch özelliği cihazın dış kabuğunda bulunan özel algılayıcılar ile yaptığınız kavrama hareketini algılayarak cihazın kilidini açabilecek, ekrana temas etmeden cihazı kontrol edebileceksiniz. Fire Phone ile arada amaç farkı var.

Yukarıda belirttiğim gibi cihazı neredeyse saran bir algılayıcı olacak ve sayede işlemler yerine getirilecek bundan ötürü de şuan kullandığımız cihazlar donanım anlamında destek sunamayacakları için bu özellikten mahrum kalacaklardır.

Aynen oyle ekranı saran bir katman olmadığı surece 3d özelliğini kullanamazsınız. Fire Phone da yuzunuzu algılıyor ve yuzunuzun telefona olan konumu hesaplanıp ekran da 3d derinlik yaratılıyor. Yani telefonun içindeki hareket algılayıcı sensorlerle bunu yapamazsınız. Yapsanız istenilmeyen derinlik hissi yaratılır buda amaca hizmet etmez.

3d touch özelliği isteyen yeni çıkacak telefonlar için şimdiden para biriktirsin. Benim asıl merak ettiğim şey bu teknoloji ne kadar bir enerji harcayacak. Cihaz bataryasına nasıl bir yük bindirecek. Ama bu özelliği açma kapa seçeneği kullanıcıya borakışacaktır.

Tost Makinası ile gönderildi.

Üst Alt