Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Microsoft'ta üst düzey geliştirici olarak çalışan eleman; "Önümüzdeki dönemde Windows Phone alanında bütün dünyayı alt üst edecek bir gelişme olacak... bekleyin, gerçekten inanılmaz olacak" diyor.
Acaba 3D Touch teknolojisinden mi bahsediyor
alical33
Üye
Şu kısıtlamalı güncelleme alıp da soylenenlere sinir oluyorum tüm telefonlara aynı özellikleri koyarlarsa üst modellerin ne farkı olacak bide 500 600 liralık telefonlarla 1500 2000 liralık telefonların aynı olmasını istiyorsunuz ya çok saçma ne kadar ekmek okadar köfte beyler
Microsoft'ta üst düzey geliştirici olarak çalışan eleman; "Önümüzdeki dönemde Windows Phone alanında bütün dünyayı alt üst edecek bir gelişme olacak... bekleyin, gerçekten inanılmaz olacak" diyor.
Yani konu haber herşey çok güzel, teşekkür ederim de, ekran görüntüsü alan şahıs kişilerden birinin resmini Yaban domuzu yapmış ben ona takıldım gülüyorum hala.
Donanımsal bir özellik olduğundan yani "yeni sensör ve donanımlar" gerektirdiğinden, mevcut cihazlara gelebilecek bir teknoloji değil.
Bu yıl sonunda ve gelecek yıl çıkacak modellerde yer alacak.
zaakaan
Üye
Bence 3D Touch olmamalı. Sistemsel bir özellikten bahsediyormuş gibi geldi bana. Bilemiyorum tabi ama 3D Touch donanımsal olduğuna göre o değildir bence. İnteraktif Live Tile olsa şahsen beni daha çok sevindirir. Donanımsal bir özellik olursa kullanamam çünkü
Böyle bir uygulamanın diğer platformlarda 512Mb RAM ile çalışabildiğini görüyorüz, ihtiyaç duyulan yazılım desteği o da geleceğine göre her Windows Phone 8.1 ve üzeri cihaz kullanabilecek demektir, ayrıca native uygulama olması bunu daha da garantiliyor.
Keisnlikle donanımsal bir şey. Yüzde yüz hemde tabi ön kamera ile bunu çözebilirler belki tabi. Bazı videolar var açın bakın nasıl işe yaradığına o zaman donanımsal olduğunu çok iyi anlarsınız. Amazonun telefonunda da bu tarz sensörlerle 4 tane kızılötesi ön kameralar ile menülere bakış açınıza göre derinlik katma getirdiler. 3D touch özelliği de donanım olmadan olmaz.
Bay H
Üye
Yan yana uygulama çalıştırabilme özelliğinin Threshold güncellemesi ile cihazlara gelebileceği belirtiliyor. Threshold güncellemesinin ise ön izleme sürümü 2014 sonbaharında bekleniyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız