Faturasız Vodofona geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

can28282828

Üye
    Konu Sahibi
Vodofona geçiş
Türkcelle geçerli 2 ay bile olmadı vodafone geçsem kampanyalardan yararlanmama gibi sorun olmaz dimi ?

phasan

phasan

Üye
Arkadasım benim bildigim avea turkcell yada vodafone numarası ise ve baska yere tasıyıp gerı gecersen diyelim numaran vodafon numarası ve turkcell tasıdın gerı vodafone gececen 3 ay beklemen gerek kampanyalar ıcın yoksa yararlanamassın

Z.G

Z.G

Üye
bende konuya dahil olayım mesela benim numaram avea numarası şuan vodafone da 3 aydır şimdi atıyorum turkcelle taşısam sonra tekrar vodafone a geçmek istesem yine 3 ay mı beklicem yoksa numarası hangi operatördeyse onlar içinmi geçerli bu kafam karıştı :)

phasan

phasan

Üye
Benım onu tam bılmıyorum sacede bıldıgım vodafon numarasını tekrar vodafoneye gecersen olmuyır

phasan

phasan

Üye
Yınede gecmeden once gecmek ıstedıgınız operatorun bayısıne sorun

• Beğen
Tepkiler: mynameis
Z.G

Z.G

Üye
evet bunu bende biliyordum numara hangi operatörün ise 90 gün bekliceksin geri gelmek için ama diğer yazdığım gbi nasıl oluyor bende kafam karıştı bilen birisi yazarsa artık öğrenecez :)

can28282828

Üye
    Konu Sahibi
Aslında şöyle numaram vodofone numarası türkcele geçtim sonra 2 ay olmadan Avea'ya geçtim orda kampayadan yararlanıyorsunuz ama sonra tekrar türkcell yaptım 2 ay oldu vodofona geçsem kampanyadan yararlanabilirmiyim diye

phasan

phasan

Üye
Yararlanamassın 1 ay daha bekle

viptavankaplama

Üye
Turkcell'e pahalı diyorlar ama ne olursa olsun kalite kalitedir!!! Ben vodafone kullanıyorum hiç memnun değilim. Tavsiyem Turkcell'de kalman...

Takipçi Satın Al

Üst Alt