Hayirli olsun. Gule gule kullansin. Deneyimlerini bekliyoruz10 dk önce verdim siparişi. annemi de lumialı yaptık sonunda (:

eskiden akıllı telefon mu vardıBi whatsapp için telefon almıyor la o nasıl Bi iş sanki eskiden whatsapp vardı
Lumia 525 ile mesaj gönderildi.
eskiden akıllı telefon mu vardı
Akıllı telefon Android/iOS ile mi çıktı sanıyorsun ?eskiden akıllı telefon mu vardı
O anlamda demedim635 gelmez ülkemize sanırım.
Akıllı telefon Android/iOS ile mi çıktı sanıyorsun ?

O zaman daha anlaşılır yaz da anlam kargaşası olmasınO anlamda demedim![]()

Abi inceleme ne alemde?Lumia 630 Türkiye'de Pazartesi günü resmi olarak duyurulacak. Takip eden bir kaç gün içinde ürün elime ulaşmış olur ve incelemelerinde başlarız.
Bir vakit bulsam 3-4 saatlik işi var da yok işteAbi inceleme ne alemde?
Peki gm discovery ile bunun arasında kalsan ne alırdın? Çünkü öyle bir durumda bir yakınım varda fikrini almak isitoyrum.Bir vakit bulsam 3-4 saatlik işi var da yok işte
S3 mini ye göre 630 iyi tabi dimiKullanıcıya bağlı ama Gm Discovery ağır basar. Malum 512MB RAM kişiye göre sıkıntı olabilir.
S3 Mini zaten sıkıntılı bir cihaz. Lumia 630 basit eksiklikleri dışında sorunsuz bit cihaz. Gayet akıcı, tam bir Windows Phone deneyimi yaşatıyor. Ekran ve kasa kalitesi de sınıfının çok üzerinde.S3 mini ye göre 630 iyi tabi dimi