Haber Nokia Lumia 630 Turkcell'de!

Sponsorlu Bağlantılar

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Yha uf yha keşke nokia lumia 930 alabilsem :(

{°≥°}

dakamon

dakamon

Üye
S3 Mini zaten sıkıntılı bir cihaz. Lumia 630 basit eksiklikleri dışında sorunsuz bit cihaz. Gayet akıcı, tam bir Windows Phone deneyimi yaşatıyor. Ekran ve kasa kalitesi de sınıfının çok üzerinde.
Sağolasın abi verdiğin bilgiler için :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Çift tıkla kilit açma ve göz atma ekranı olmadığı için ısınamadım telefona. Ama canlı olarak turuncusunu gördüm al beni diyordu:tebessüm:

dakamon

dakamon

Üye
zaten uygulama çozunurluğu 480x800
Yani bizdeki 820 ile aynı aktif ppi değerine sahip diyebilirmiyiz. Tabi oyun veya video falan açıkken tam ekran olursa 4.5 inç tam aktif olarak kullanılır o ayrı onun dışında uygulamalarda ve menülerde sanal tuşların bulunduğu bar yer kaplayacaktır

skynet

Üye
Bugün bimexde baya kurcaladım fena değildi özelliklede manuel parlaklık ayarı baya iyi olmuş ama ekolayzır olmaması kötü

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ya Turkcell 630un reklamını yapmış, seni seviyorum yaa, Nokia...Lumia.. diye hani :) orda arka ses diyor ya çektiğin resimler Instagram'da güzel çıksın istiyorsan mükkemmel kameralı 630 falan filan diyo... yahu 5mp değil mi o ne diyo bunlar izlerken kaldım resmen :Dizlemeyenler için video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Bende zaten mükemmel kamera dediğinde kanalı değiştirmiştim :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
pureview olsa neyse di mi? flaş yok la :)

Serhan

Serhan

Üye
1)Flaş yok
2)Çift tık uyandır yok
3)Göz atma ekranı yok
4)Sanal tuşlar var
5)Kamerası 5mp ve mükemmel kamera deniyor
6)512 mb ram var
7)Ekolayzır yok
Tek Sevdiğim yanı :
Albeni diyen canlı renkleri ve tasarımı.
Bunların dışında evet güzel telefon.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Reklamlarda "senin için tasarlandı" denince oluyor da mikemmel fotoğraflar neden olmasın. :kop: