benim için s5 den üstün telefon yok benim içinKardesim ekran çözünürlüğü önemli.
Lg g2 de öyle... Yan yana koy bariz fark var .![]()

Kargaya yavrusu kartal gibi görünürmüşbenim için s5 den üstün telefon yok benim için![]()

fakiriz abi napalım g3 alacak paramız yııkkS5 mi ?
Yapma gözünü seveyim .![]()
ben doğan gibi görüyom dedeKargaya yavrusu kartal gibi görünürmüş![]()

Adamsınfakiriz abi napalım g3 alacak paramız yııkk
ben doğan gibi görüyom dede![]()

dedemsinAdamsın![]()
ne yapalım işte bi g3 etmesede bizde kendi çapımızdaFakir adam s5 diyor.![]()

Bence sony in tek avantajı daya dayanikli ve suya karşı sorunsuz kullanılır g3 ün yaninda renkler daha sönük kaliyor.g3 ekran ve renkler daha canlı
Sony Xperia z2 yi inceledim kardeşim Lg g3 ü tam inceleme fırsatim olmasi lansman tanıtım videolarina baktığın kadarıyla bence G3 ün ekran ve renk kalitesi daha iyi olacak ve tasarımı tabikideİnceleme fırsatı buldunuz mu iki cihazı da ?
Z2'den mi bahsediyorsun yoksa ZI'den mi bahsediyorsun? Z2 oldukça canlı renklere sahip.Bence sony in tek avantajı daya dayanikli ve suya karşı sorunsuz kullanılır g3 ün yaninda renkler daha sönük kaliyor.g3 ekran ve renkler daha canlı
Z2 evet demek istedigim g3 bundan daha canli renkler ve parlaklığı sahip olacak diye bekliyorum.yoksa cihaza lafim yok elimde yeterince inceledim z2 yi çünküZ2'den mi bahsediyorsun yoksa ZI'den mi bahsediyorsun? Z2 oldukça canlı renklere sahip.