LG G3 Türkiye Fiyatı Belli oldu...

Sponsorlu Bağlantılar

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Düzelttim ...

Teknosaya gittim... Daha gelmemis cihaz .
Xperia z2 yi inceledim , htc m8 inceledim ...

Kamera ve ekran olarak xperia z2 mükemmel bir is cikarmis . Bayildim diyebilirim .
Xperia nin o soluk ekranindan eser kalmamis diyebilirim...
Abi anlamıyorum yaa bir telefon nasıl olurda 2000 lira olur . Kazakistanda note 3 1300 , s4 1000 , g2 1200 ve g3 büyük olasılıkla 1500 filan olur . Paranızı yiyolar abi

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
Yönetici tarafından düzenlendi:
nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Abi yanlislikla sana yazmışım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Türkiye de biz kaziklanmaya alistik be kardesim ...
Artik işlemiyor inan ...

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
ama bu nedir benim arkadaşım 1 ay önce iranda 2 s5 i 2600 tlye mi ne aldı
vergi hocam paramızı sömürüyolar sonra ...
Anladım . Yurtdışından getirince illa ki kaydettirmenizmi gerekiyor? ben bu işi anlamadım abi.

Invoke

Invoke

Üye
Düzelttim ...

Teknosaya gittim... Daha gelmemis cihaz .
Xperia z2 yi inceledim , htc m8 inceledim ...

Kamera ve ekran olarak xperia z2 mükemmel bir is cikarmis . Bayildim diyebilirim .
Xperia nin o soluk ekranindan eser kalmamis diyebilirim...

Z2 mi M8 mi G3 mü ? :D

Invoke

Invoke

Üye
Ben mi takmıyorum? Estağfurrullah. :D

• Beğen
Tepkiler: -Heisenberg-
mahmut-kys

mahmut-kys

Üye
Bencede bu kadar çok olacağini tahmin etmiyordum.Hadi taş çatlasa 1700 diye bekliyordum.2200 ney abi?
Tamda Bu elimdeki G2 yi satıp G3 e geçmeyi düşünüyordum 32 GB ta
Peki ne zaman kesin satışa çıkıyor?Bilginiz var mi

• Beğen
Tepkiler: -Heisenberg-
carbon_o7

carbon_o7

Üye
Teknosada G2 ve Z2nin ekran kalitesini karşılaştırdğımda Z2nin renkleri soluk kalıyor ya Z2nin renkleri kötü yada G2nin renkleri abartı :D

fk555897

fk555897

Üye
G2'ye göre pahalı ama günümüz fiyatlarında gayet iyi. Almışken 32 GB'lık model alınır. Bildiğim kadarıyla 32 GB'lık modelde 3 GB RAM var.

emrekafa

Üye
arkadaşlar LEVENT kanyon avm de lg g3 ü inceleyebilirsiniz örnek telefonlar orda mevcut. Telefon çok şık duruyor hele ki o kılıfıyla beraber, tasarım anlamında diğer rakiplerini ezer bence

• Beğen
Tepkiler: Dede
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
G2ye göre çok üstün bir cihaz değil öyle aman aman birşeyi yok lg zaten g2yi falan fiyatından dolayı sattı fp cihazıydı. Ama o parayı vereceksem sony daha mantıklı geliyor. Daş gibi

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Invoke
KayraBey

KayraBey

Üye
G2ye göre çok üstün bir cihaz değil öyle aman aman birşeyi yok lg zaten g2yi falan fiyatından dolayı sattı fp cihazıydı. Ama o parayı vereceksem sony daha mantıklı geliyor. Daş gibi
Sende mi sonici çıktın qanqa

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sende mi sonici çıktın qanqa
marka takıntısı yok bende. Sony'de çerçeve hariç herşey iyi adamlar mini cihaz yapıyorlar kocaman cihazın yarısı çerceve 4.3 ekran koyuyorlar o kadar yapacağına 4.5 koy kenarları incelt ya da yine 4.3 yap ama kenarları incelt. Sony biraz fazla pahalı ama kaliteli lg o kaliteyi vermez. Ama şimdi lg sony fiyatında olunca aklı ona gidiyor insanın. Z1'mi desen g2'mi desen g2 derim. Ama z2'mi g3'mü desen z2 derim aynı fiyat çünkü

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
marka takıntısı yok bende. Sony'de çerçeve hariç herşey iyi adamlar mini cihaz yapıyorlar kocaman cihazın yarısı çerceve 4.3 ekran koyuyorlar o kadar yapacağına 4.5 koy kenarları incelt ya da yine 4.3 yap ama kenarları incelt. Sony biraz fazla pahalı ama kaliteli lg o kaliteyi vermez. Ama şimdi lg sony fiyatında olunca aklı ona gidiyor insanın. Z1'mi desen g2'mi desen g2 derim. Ama z2'mi g3'mü desen z2 derim aynı fiyat çünkü
Tasarım olarak hep kötü geliyor bana sony. Beğenmiyorum o yüzden. Neyse... Bir gün döner yerken konuşuruz bunları :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Mad EagLe

Üst Alt