SoulsEagle
Üye
arc s almak saçmalık bnce ama kesin onu istiyorsan 400 normal fiyatyok hocam ya discovery itici geliyor sebebini bilmiyorum.
Xperia arc s e ne kadar versem ahmaklık falan olmaz peki? Cihaz sıfır gibi.
arc s almak saçmalık bnce ama kesin onu istiyorsan 400 normal fiyatyok hocam ya discovery itici geliyor sebebini bilmiyorum.
Xperia arc s e ne kadar versem ahmaklık falan olmaz peki? Cihaz sıfır gibi.
arc s almak saçmalık bnce ama kesin onu istiyorsan 400 normal fiyat

Baktım hocam sahibindende boya atması var hep.htc one s bulursan o fiyata cidden işini görür ve oyun oynamam diyosan al ama programları da açmayabilir o telefon için de herkes kasıyo diyo ondan almanı tavsiye etmiyorum
değişeceğini pek sanmıyorum ama içinde kalmasın snn al sn o telefonuBaktım hocam sahibindende boya atması var hep.
Xperia arc s de kasma romla falan degismez mi?
Bence de al çünkü o telefonu çok istiyorsun belli. Herşey istek meselesi. Hızlandırırsın elbet içinde kalmasınBaktım hocam sahibindende boya atması var hep.
Xperia arc s de kasma romla falan degismez mi?

böbrekleri gasteye sar 150 kaat çalışır @The Shadow
Konuyu dağıtma git şurdanal sn çok beğenmişsin belki kasma geçmiştir yeni versyonlarda eline ulaşınca sonucu söylersingo güzel değilmiş bunu alıyım gitsin o zaman
Bu linkteki telefonu alacağım adamla konutum 400 yaptık+20tl getLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burası gereksizler değil konu dışı yazı yazmaböbrekleri gasteye sar 150 kaat çalışır @The Shadow
al sn çok beğenmişsin belki kasma geçmiştir yeni versyonlarda eline ulaşınca sonucu söylersin
burası gereksizler değil konu dışı yazı yazma
konu dışı diyorum yalan söyledin demiyorumben ciddi söyledim
fotoğrafları varsa bakayım
anladım özür dilerimkonu dışı diyorum yalan söyledin demiyorum
Çaktırmadan güzel reklamgalaxy wyi 250 liraya satabilirsin. ama satmadan önce eğer yüklemediysen bir de rom yükle derim (g-wonder felan) yani bu cihazı satıp aynı özellikteki bir telefon almak saçma olur

arc s biraz daha üstün bundangerçi görüntülü görüşme yokmuş eşit sayılırlar o zamangalaxy wyi 250 liraya satabilirsin. ama satmadan önce eğer yüklemediysen bir de rom yükle derim (g-wonder felan) yani bu cihazı satıp aynı özellikteki bir telefon almak saçma olur

ne renk sana güzel geliyorsa ona da sen karar ver yaniBeyaz mı alayım siyah mı?