faturası kutusu filan varsa 250 civarı satarsın
ama alan var mı onu düşünsene hala ilan durduğuna göreSahibindende 350 ye satiyorlar
200 e bile satamazsın şu devirde. İnanmıyorsan dene elinde patlasınSahibindende 350 ye satiyorlar
200 e bile satamazsın şu devirde. İnanmıyorsan dene elinde patlasın![]()
Dene görNerden biliyon ? Telefoncu musun?
böyle davranacaksan hiç kimsenin fikrini sormasaydın ve 200 tl ye çok rahat satılır o tel 250 en uygunu diyorum halaNerden biliyon ? Telefoncu musun?
böyle davranacaksan hiç kimsenin fikrini sormasaydın ve 200 tl ye çok rahat satılır o tel 250 en uygunu diyorum hala
350-400 arası bulursun müşteri herhalde
400 e indirebilirsen iyi olur tabii ama cihaz tertemizse değer.Beyaz +ciziksiz +sıfır gibi+fu ll kutulu+ 2 tane kılıf+flip cover li xperia arc s'i 420 tlye alıyorum.
Fazla mı hocam?
fiyat normal ama daha iyi teller de bulabilirsin o fiyata android 2 li bir telefon alma artıkve o teli kimse beğenmiyor sürekli kasıyor diyor herkesBeyaz +ciziksiz +sıfır gibi+fu ll kutulu+ 2 tane kılıf+flip cover li xperia arc s'i 420 tlye alıyorum.
Fazla mı hocam?
aynen öyle olur ve general mobile de sorun yok hatta son güncellemeleri bile alıyor s3 ün almadıklarını bile alıyor neden içine sinmedi kiGeneral mobile içime sinmiyor hocam. Nexsus 4 de bulunması zor bulsam bile soyulma falan vardır.
Xperia arc s i alsam ahmaklık mı olur galaxy w yi satıp?
İşlemcileri aynı ramleri aynı.