Yeni mi farkettinmsdn iyidirmsdn iyidir

HayırYeni mi farkettin![]()
Yok ya sizinki zaten o sisteme uygun olarak üretilmiştir. Yukarda bi muhabbeti geçmişte ona istinaden yazdıydımEvet ben bir kullanıcı yorumlarına bakarım sonra yarın incelerim iyice teknosada sonrada pcdepo dan siparişi veririm.
Tamam hocam unutmayın ama
Ne demek istediğinizi tam anlayamadım şimdi ben FreeDosa W8.1 kurarsam sorun mu çıkacakmış?
Msdn zaten kardeşimmsdn kurarsan sıkıntı olmaz kardeşonlar orjinal sistem
ama toshiba usb3.0 driveri vermezse bana ben napabilirim ki yada intel
yada dark elimdeki ürünü için güncel driver çıkartmazsa. Adamların verdikleri driver 2011 aralık sürümüYanında verilen driver cdsi 8 ve 8.1 için zatenYok ya sizinki zaten o sisteme uygun olarak üretilmiştir. Yukarda bi muhabbeti geçmişte ona istinaden yazdıydım![]()
740mradeon hd 8570m mi ıyi yoksa 740m mi
evet o konuda haklısın ama yeni bilgisayarlarda destek oluyoYok ya sizinki zaten o sisteme uygun olarak üretilmiştir. Yukarda bi muhabbeti geçmişte ona istinaden yazdıydım
Msdn zaten kardeşimama toshiba usb3.0 driveri vermezse bana ben napabilirim ki yada intel
yada dark elimdeki ürünü için güncel driver çıkartmazsa. Adamların verdikleri driver 2011 aralık sürümü
Evetevet o konuda haklısın ama yeni bilgisayarlarda destek oluyo![]()
sadece şu yan üreticiler biraz aylak kalabiliyo. Yada firmalar eski pclerine destekte..ne kadar fark oluyo 720 ye falan mi denk geliyoYanında verilen driver cdsi 8 ve 8.1 için zaten
740m
Hd8570m=720m hd8750m=740mne kadar fark oluyo 720 ye falan mi denk geliyo![]()
Tanısada kuruyorum benvalla benim 7 yıllık emektarın tüm driverlarını otomatik tanıdı windows 8

Tanısada kuruyorum ben![]()

Bence yazım hatasi var harici ekran kartı bile yokne kadar fark oluyo 720 ye falan mi denk geliyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbiri bana bu fiyatı açıklasın yaw![]()
anladım bi lenovo da vardı sorayım dedim .Hd8570m=720m hd8750m=740m![]()
Uçak bildiğin buLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkaymak gibi
anladım bi lenovo da vardı sorayım dedim .
roket roketUçak bildiğin bu
O sitede 10.000₺ lik bir MSI var görünce bileklerime jilet atasım geldi.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkaymak gibi
anladım bi lenovo da vardı sorayım dedim .
link atsanaO sitede 10.000₺ lik bir MSI var görünce bileklerime jilet atasım geldi.