Core 2çift çekirdek pentium 4 tek çekirdek ayrıca daha eskicore 2 den daha ıyi değil mi yawbu arada babamu bu sanal karta olumlu baktı gidip garanti ıle konusacak sağo kardeş
![]()

Cikmissa driverlarini netten indir@L-LumieRe benim ekran kartı atı radeon x1600 serıes w8.1 görmedi kasıyor geçişlerde nasıl yaparım![]()
kardeş mobil ınternet var biri süper sıkıştırırsa hayrına indiririm ınşallahCikmissa driverlarini netten indir![]()
deme be w8 de kasmıyordu ya bu kadarx1600 tarihi eser bence 8.1 driverları yok
du bakalım söktüm ekran kartınıaynen anakarta bağlı olan o girişde dene onun driveri otomatik yüklenmiştir zaten![]()
Bence sorun senin windowsda benim tarihi eser makinada sıfır kasıyor halbuki senin makine daha iyidu bakalım söktüm ekran kartınıöyle de kastı ya enteresan w8.1 daha performanslı diyorlar ama w8 de sadece oyunlarda kapıyordü
w8.1 pro kurdum işteBence sorun senin windowsda benim tarihi eser makinada sıfır kasıyor halbuki senin makine daha iyi
Kasıyorsa kullanılmaz 8e dön bencew8.1 pro kurdum işte
Arkadaşımda ati radeon x550 var win8.1 kurdu hiç kasmıyor.win8 ve 8.1 için X1xxx serinin driverı yok.
windows kendi yüklüyor.. kasma varsa anormal bir durumdur. yada driver yokturdur
driver yüklü değil gösteriyor çöp oldu yaniwin8 ve 8.1 için X1xxx serinin driverı yok.
windows kendi yüklüyor.. kasma varsa anormal bir durumdur. yada driver yokturdur
bendeki x1550 imiş üzerinde öyle yazıyor windows 7 de 1600Arkadaşımda ati radeon x550 var win8.1 kurdu hiç kasmıyor.
Aynı seride olunca öyle gösteriyor bazen sen 7ye dön en iyisidriver yüklü değil gösteriyor çöp oldu yani
bendeki x1550 imiş üzerinde öyle yazıyor windows 7 de 1600