Enpatsu Shakugan
Üye
Aynen. Hesap numaraları sitede vartek seferde oluyo dimi
tek umudum o bakacağım
Aynen. Hesap numaraları sitede vartek seferde oluyo dimi
tek umudum o bakacağım
Peder neden güvenmiyor ki interneteişte tek olması kötü biraz taksite uğraşacağım kartla bilmiyorum ne olur![]()
Senin pc benimkini eziyoBu ne laBu konudaki herkesin pc si benimkini eziyo
![]()

Ekran kartı iyi olsa kötü pc sayılmazBu ne laBu konudaki herkesin pc si benimkini eziyo
![]()

AynenEkran kartı iyi olsa kötü pc sayılmaz![]()

ben 1 liralık pili bile internetten alır hale geldim desem yeridir![]()

adamı soyarlar dıyo ınternete kart numarası verilir mi dıyoPeder neden güvenmiyor ki internete
Senin pc benimkini eziyo![]()
nasıl güveniyorsun kardeş banka kartını ınternete vermeyeben 1 liralık pili bile internetten alır hale geldim desem yeridir![]()
Benim pederde oyleydi ikna ettim adamibenim pc hepsinden kötü ınteL CORE2 DUO 2.19, 1 GB RAM, ATI RADEON X1600 SERIES 512 EKRAN KARTI
adamı soyarlar dıyo ınternete kart numarası verilir mi dıyo![]()
Bisey alacagi zaman aciyo siparis tamamlaninca geri kapatiyo 
Benim pc seninkineden çok daha kötübenim pc hepsinden kötü ınteL CORE2 DUO 2.19, 1 GB RAM, ATI RADEON X1600 SERIES 512 EKRAN KARTI
adamı soyarlar dıyo ınternete kart numarası verilir mi dıyo![]()

o nasıl oluyoBenim pederde oyleydi ikna ettim adamiAma karti hala netten alisverise kapali
Bisey alacagi zaman aciyo siparis tamamlaninca geri kapatiyo
![]()
seninki nasışu an w 8.1 kuruyorum nasıl olur performansBenim pc seninkineden çok daha kötüikna et bir şekilde soyle herkez alışveriş yapıyor de birşeyler yap işte
![]()
o nasıl oluyobildik bilindik sitelerden bir sıkıntı yaşamazsınız...
hiç güvenmiyorsanız sanal kredi kartı diye bir uygulama var... gerektiği kadar parayı karta aktarıp öyle alışverişi yapıyorsunuz.
bankaların bi hizmeti.. bunun için önce online bankacılık kullanmak gerekiyor.o nasıl oluyo![]()
Pentium 4 2 gb ram ekran kartı yoko nasıl oluyo
seninki nasışu an w 8.1 kuruyorum nasıl olur performans![]()

hmm bi bakayım garanti ıçin vardır sanırımbankaların bi hizmeti.. bunun için önce online bankacılık kullanmak gerekiyor.
sanal kredi kartı neredeyse tüm bankaların var internetten nasıl olduguna bakabilirsin
ekran kartı olaymis iyiymişPentium 4 2 gb ram ekran kartı yok![]()
Ekran kartı da kurtarmaz işlemci tarihi eser bi kerehmm bi bakayım garanti ıçin vardır sanırım
ekran kartı olaymis iyiymiş![]()

Core 2 daha iyi genel olarakcore 2 den daha ıyi değil mi yawbu arada babamu bu sanal karta olumlu baktı gidip garanti ıle konusacak sağo kardeş
![]()