8.1 yükle arkadaşım 8'e göre daha iyi, daha hızlı, özellik farkı da var. Update1 güncellemesiyle metro falanda geliştiabooooarkadaşlar anket yapıyorum 8.0 diyenler yazsın 8.1 diyenler yazsın olmucak böyle
![]()
aynısını diyorum bn herkese ama bak deneyen biliyo herkes çok bilmişlik yapıp 7 daha az sistem kullanır diyo7 kur diyenlere diyorum
Kaç yıldır 7 kuruluydu, 2 saat açılmasını bekliyordum açıldıktan sonrada 2 saat gerekli uygulamaları çalıştırmasını, oynadığım online fps oyunlarında da kasıyordu 8.1 pro kurdum rahatladım
w8.1 daha performanslı ama yani o kadar aşırı bir şey de bekleme bir de win 8.1 kurmayı istemememin nedeni sn çakma kuracaksın windows artık çakma 8.1 kullananları kara listeye alıyo bir yakalarsa çakma kullandığını pc siyah ekranda kalıyo sonra bidaha orjinal alana kadar 8 kuramıyosun formatla düzelirmi bilmiyorum ama windows bu kara listeye alırsa .....souls 8.1 indiriymmi ben bilmiyorum karara varalım![]()
8.1 Pro 32 bit istiyorsan torrent linki verebilirim özeldensouls 8.1 indiriymmi ben bilmiyorum karara varalım![]()
6 ayda bir lisans atarsan bir şey olmuyorw8.1 daha performanslı ama yani o kadar aşırı bir şey de bekleme bir de win 8.1 kurmayı istemememin nedeni sn çakma kuracaksın windows artık çakma 8.1 kullananları kara listeye alıyo bir yakalarsa çakma kullandığını pc siyah ekranda kalıyo sonra bidaha orjinal alana kadar 8 kuramıyosun formatla düzelirmi bilmiyorum ama windows bu kara listeye alırsa .....
yinede yakalanma riski var karar pcyi kullananın ya az bişey performans istiyosa 8.16 ayda bir lisans atarsan bir şey olmuyor
Benim yeğenim 2013 de çıktığından beri kullanıyor lisans da sıkıntısı olmadıyinede yakalanma riski var karar pcyi kullananın ya az bişey performans istiyosa 8.1
risksiz sıkıntısız istiyorsa 8
Ekran kartına da bağlı o birazben oynadığım oyunları ilk sayfada yazdım galiba birde onlara cod 1 ve 2 yi ekliyorum bunları kasmadan hangisi oynatır ? şuanda kasıyor çünkü fena
cod 2 nin kasması normal değil snn pcnin onu açması lazımben oynadığım oyunları ilk sayfada yazdım galiba birde onlara cod 1 ve 2 yi ekliyorum bunları kasmadan hangisi oynatır ? şuanda kasıyor çünkü fena
olabilir vista ram ve işlemci yemek için birebir bi sistem en çok sistem harcayan odurhatta snn pc cod 2 yi son ayarlarda açmalıbi can you run it ten bakıyım benben eskiden baktığımda kasmaması lazım ama kasıyor wista diyemi ki
açar ztn win8 yükleyince çok rahat edeceksin emin olw8 yüklesem açarmı güzelce![]()
sade microsoftun mu en kötü linüx bile ondan iyidir dünyadaki en berbatVista kullanman hata en rezil işletim sistemi o Microsoft'un