İstek Arkadaşlar sistemim için en iyi işletim sistemi sizce hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
omg sen daha ikna edici çıktın :)

0MG90

0MG90

Üye
aboooo :) arkadaşlar anket yapıyorum 8.0 diyenler yazsın 8.1 diyenler yazsın olmucak böyle :)
8.1 yükle arkadaşım 8'e göre daha iyi, daha hızlı, özellik farkı da var. Update1 güncellemesiyle metro falanda gelişti
Senin için en iyisi 8.1 Pro 32bit

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
7 kur diyenlere diyorum
Kaç yıldır 7 kuruluydu, 2 saat açılmasını bekliyordum açıldıktan sonrada 2 saat gerekli uygulamaları çalıştırmasını, oynadığım online fps oyunlarında da kasıyordu 8.1 pro kurdum rahatladım
aynısını diyorum bn herkese ama bak deneyen biliyo herkes çok bilmişlik yapıp 7 daha az sistem kullanır diyo

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
souls 8.1 indiriymmi ben bilmiyorum karara varalım :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
souls 8.1 indiriymmi ben bilmiyorum karara varalım :)
w8.1 daha performanslı ama yani o kadar aşırı bir şey de bekleme bir de win 8.1 kurmayı istemememin nedeni sn çakma kuracaksın windows artık çakma 8.1 kullananları kara listeye alıyo bir yakalarsa çakma kullandığını pc siyah ekranda kalıyo sonra bidaha orjinal alana kadar 8 kuramıyosun formatla düzelirmi bilmiyorum ama windows bu kara listeye alırsa .....

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bnm gibi şanslı olsaydın bedava gelirdi kullanırdın :D :D

0MG90

0MG90

Üye
w8.1 daha performanslı ama yani o kadar aşırı bir şey de bekleme bir de win 8.1 kurmayı istemememin nedeni sn çakma kuracaksın windows artık çakma 8.1 kullananları kara listeye alıyo bir yakalarsa çakma kullandığını pc siyah ekranda kalıyo sonra bidaha orjinal alana kadar 8 kuramıyosun formatla düzelirmi bilmiyorum ama windows bu kara listeye alırsa .....
6 ayda bir lisans atarsan bir şey olmuyor

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ama 8.1 i tavsiye etmiyorum sahte olarak

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
kara lista ö.d eski pc alsa nolcak :) 8.1 pro 32 bit linkini alabilirim :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
ben oynadığım oyunları ilk sayfada yazdım galiba birde onlara cod 1 ve 2 yi ekliyorum bunları kasmadan hangisi oynatır ? şuanda kasıyor çünkü fena

0MG90

0MG90

Üye
yinede yakalanma riski var karar pcyi kullananın ya az bişey performans istiyosa 8.1
risksiz sıkıntısız istiyorsa 8
Benim yeğenim 2013 de çıktığından beri kullanıyor lisans da sıkıntısı olmadı
Olsa bile 2 dk lık işi var
ben oynadığım oyunları ilk sayfada yazdım galiba birde onlara cod 1 ve 2 yi ekliyorum bunları kasmadan hangisi oynatır ? şuanda kasıyor çünkü fena
Ekran kartına da bağlı o biraz

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
cod 2 nin kasması normal değil snn pcnin onu açması lazım

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
bi can you run it ten bakıyım benben eskiden baktığımda kasmaması lazım ama kasıyor wista diyemi kibaktım kasmaması lazım hepsi yeşil kırmızı yok hiç

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bi can you run it ten bakıyım benben eskiden baktığımda kasmaması lazım ama kasıyor wista diyemi ki
olabilir vista ram ve işlemci yemek için birebir bi sistem en çok sistem harcayan odurhatta snn pc cod 2 yi son ayarlarda açmalı

Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
w8 yüklesem açarmı güzelce :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
birde pcne hiç termal macun filan sürmediysen aldığından beri işlemci ısınıyodur

0MG90

0MG90

Üye
Vista kullanman hata en rezil işletim sistemi o Microsoft'un

Üst Alt