SoulsEagle
Üye
pcden pcye değişir performanslarYok CanımBenim Bilgisayar 1Gb Ram Intel Core 2 Duo 2.19 Işlemci 512 Mb Ekran Kartı Windows 8 Most Wantedde Kasıyor Windows 7 Ultimate Sıkıntı Yok
aerosuz pcden zevk alınmaz ki![]()
pcden pcye değişir performanslarYok CanımBenim Bilgisayar 1Gb Ram Intel Core 2 Duo 2.19 Işlemci 512 Mb Ekran Kartı Windows 8 Most Wantedde Kasıyor Windows 7 Ultimate Sıkıntı Yok
aerosuz pcden zevk alınmaz ki![]()
Bu Arada Başarılar Kardeşaynen yapcak bişey yok yarın sınav var ztn10 saat kaldı
![]()
Hmm Anladım Ben Bunları Hiç Dikkate Almadım Ya Kusura Bakma Kardeş Radeon X5550 Mıydı Neydi Bite Nasıl Bakıyoruzpcden pcye değişir performanslarekran kartın kaç bit anakart modeli ne ramin kaç mhz ve pcnin ekran kartı win8 destekliyor mu ? bunlara bir baksaydın demeden önce keşke pcnin ekran kartı win8 desteklemiyosa win8 otomatik kendi driverini kurur görüntü kalitesini daha iyi al diye ama oyun için kullanamazsın
![]()
Anakart AMIBIOS 2005 Yazıyor Açılırkennasıl 2 sistem kullanıyorsun orayı anlamadımYok CanımBenim Bilgisayar 1Gb Ram Intel Core 2 Duo 2.19 Işlemci 512 Mb Ekran Kartı Windows 8 Most Wantedde Kasıyor Windows 7 Ultimate Sıkıntı Yok
aerosuz pcden zevk alınmaz kiBen Sırf Görsellik Için Windows 8 Kullanıyorum Oyunlarda Windows 7 ye Geçiyorum 2 Sistem Var
![]()

merak etme kesin kaldırır benim pc ye takviye yapmadn önce seninkiyle aynıydı ram ekran kartı gibi şeylerw7 ultimate pc kaldırıcakmı sıkıntı orda![]()
biri c ye öbürü d ye kardeş açılırken soruyo windows 8 mi windows 7 mi diyenasıl 2 sistem kullanıyorsun orayı anlamadım![]()

Bu Arada Benim Ekran Kartı Radeon X1600 Miş
Eğer Kaldırırsa Dene Windows 8.1 Kur 8e Göre Performans Iyileştirmeleri Yapılmış Sanırım 
o ekran kartının win8 desteği yokYok Birini Kaldırıyorsa Ikiyi De Kaldırır Çünkü Ikisi Aynı Anda Çalışmıyor Benim Bilgisayar Seninkinden AlttaBu Arada Benim Ekran Kartı Radeon X1600 Miş
Eğer Kaldırırsa Dene Windows 8.1 Kur 8e Göre Performans Iyileştirmeleri Yapılmış Sanırım
![]()
iki sistem için hard diski c ve d şeklinde bölüyorsun örn c ye xp format atıyosun d ye win 7 format atıyosun açılırken sorunuyo xp yi seçtiysen wn7 nin hiçbirşeyi açılmıyo sade xp açılıyo ve xpnin istedği sistemi tüketiyo sadebende şu özelliklere bakıym bi everestten2 sistem için sağlam pc olmalı heralde![]()
kaldırır hem diyorum sorun çıkarsa sn yine w7 kurarsın denemiş ol en azından
arkadaşlar w8 kaldırırmı bu şimdi![]()
o bite falan nasıl baktın bu uyumluluk nasıl oluyo neden uyumsuzo ekran kartının win8 desteği yok128 bit idare eder o kadar da iyi değil en kötü 256 bit oyun istiyorsan ama sade windows için yeteroyunda kasmasının sebebi de o ekran kartın yok görüyo pc ama win8 yinede oynatmayı deniyo ekran kartsız
![]()
iki sistem için hard diski c ve d şeklinde bölüyorsun örn c ye xp format atıyosun d ye win 7 format atıyosun açılırken sorunuyo xp yi seçtiysen wn7 nin hiçbirşeyi açılmıyo sade xp açılıyo ve xpnin istedği sistemi tüketiyo sade
8.1kur kardeş internetin baya yavaş herhaldeyüklüyorum artık çok fena ikna oldum w8 i laptopa kurcaktım buna kurucam6.30 saat kaldı inmesine
![]()

neden mi uyumsuz w8 için driver çıkartmamış yapan firma driver çıkmayınca uyumsuz oluyo driver pcnin görmesini sağlar o parçayıo bite falan nasıl baktın bu uyumluluk nasıl oluyo neden uyumsuz
8.1kur kardeş internetin baya yavaş herhalde![]()
3 mb derken saniye de misorma aysonu diye 3mbay başında 15 gb mı nedir hız kotası var hemen doluyo ilk gün
![]()

benim ekran kartı uyumlumu uyumsuzmu nereden bakıyoruzneden mi uyumsuz w8 için driver çıkartmamış yapan firma driver çıkmayınca uyumsuz oluyo driver pcnin görmesini sağlar o parçayı
bite filanda almadan önce bir inceleseydin öğrenirdin ekran kartının ismini yazıp özelliklerina bakarsan bulursun
8 in güncel hali daha önce sormuştun8.1 in ne avantajı var
çok fazla birşey yok görünüş var bi demiştim bnde 
snn ekran kartını pek anlamadım markası versen daha iyi ama uyumlu sanırsambenim ekran kartı uyumlumu uyumsuzmu nereden bakıyoruz
saniyede 3 mb bağlantı hızın varsa torrentle 300-400 kb arası iner3 mb derken saniye de mi![]()
öyle mi iniyo