Tavsiye sony xperia z1 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Invoke

Invoke

Üye
Oda iyi tipi falan yerinde ama fazla tutmadı galiba

1500 gösterip 2000'e çekerlese tutmaz tabi ama sony zaten öyle çok popüler değil ki. Yani çok göremezsin doğal olarak da çok tutmadı dersin. Z1C çok iyi oldu tam Iphone tipi android. Boyutlarıyla, kalitesiyle, performansıyla mis gibi ama bana göre küçük. :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Oda iyi tipi falan yerinde ama fazla tutmadı galiba
Aslında telefon sevildi de amiral gemisinde TFT ekran olunca herkes bi temkinli yaklaştı. Sony'nin kendi kafasına sıktığı bi model oldu. Yoksa ekran dışında teknik anlamda fazlasıyla iyi bir telefon neyseki Sony biraz akıllandı da artık IPS ekrana geçti(Z1C,Z2,T2,T3) benim emektar 603'ümde bile IPS+clearblack ekran varken Sony'nin amiral gemisinde böyle hataya düşmesi olmadı.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ekran nasıl ? Diğerleri kadar sağlammı. Tipi zaten iphone benzediğinden çok hoşuma gidiyo benimde

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aslında telefon sevildi de amiral gemisinde TFT ekran olunca herkes bi temkinli yaklaştı. Sony'nin kendi kafasına sıktığı bi model oldu. Yoksa ekran dışında teknik anlamda fazlasıyla iyi bir telefon neyseki Sony biraz akıllandı da artık IPS ekrana geçti(Z1C,Z2,T2,T3) benim emektar 603'ümde bile IPS+clearblack ekran varken Sony'nin amiral gemisinde böyle hataya düşmesi olmadı.
zaten g2 nexus 5 z1c o fiyatlardaki en iyi cihazlar bence

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Eğer değiştirirsem ve 2000 e kadar çıkamazsam g2 yada onada bakarım :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Eğer değiştirirsem ve 2000 e kadar çıkamazsam g2 yada onada bakarım :D
Bak bak kendi fiyat aralıklarında çok başarılı cihazlardır ikisi de yalnız Z1C çözünürlüğü 720p olduğundan daha fazla performans veriyor, kamera konusunda da G2'den bir adım öndedir diye tahmin ediyorum :heyo2:

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G2 ninde batarya iyi şimdi orda iş biraz özelliğe kalıyo ama onunda su geçirmeme artısı var :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Invoke

Invoke

Üye
Şekli yeter. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hangisinin :D sen zaten g2 ye ısınamadında :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
O fiyata değecek telefonlardan ama bi telefona 1000 bile fazlada yapacak bişey yok :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Bana kalsa şuan Z1 alırdım 1500 tl civarlarında bulunabiliyor sıfırı ama ekranı kötü işte içime sinmiyor en iyisi bende olsun takıntım yok TFT ekran sevmiyorum çok sırıtıyor diğer ekranların yanında. En kötü Z1 Compact alıcam zaten IPS ekranlı model diye ekranı baya güzel canlı gördüm.
aynen z1 sırf o ekran yüzünden tercih etmedim video izlemiştim cidden diğerlerinin yanında çok kötü görünüyodu bide ses zayıf diolardı. ama z2 ekran cidden çok canlı kamera muhteşem bişey.
Hayırlı olsun Z2 iyi bir tercih. Şu Z3 tanıtılıp piyasaya sürülse de Z2 düşse benim bile alasım geldi şimdi. Malumunuz S5 Prime modeli de tanıtıldı Adreno 420 gibi gpu ile geliyor ve Haziran ayı içinde satışa sunulma olayı var. Haliyle şu Snapdragon 800 chipsetli modeller artık 1500 tl civarlarına iner diye düşünmekteyim.
teşekkür ederim kardeşim gerçekten tavsiye ederim her haliyle on numara millet samsugda ne buluyo bilmem bi s5 e bakıyom bi z2 ye her türlü sollar bence s5 i :) sadece aldım hiç şarjı yoktu şarja taktım e tabi bi yandan kurcukluyom :) ama telin arka kısmı çok ısındı bende ekranı kapatıp kurcalamayı bıraktım :) hoş hava da çok sıcaktı onla alakalımı bilmem şuan sıcaklık yok normale döndü. bida öle ısındımı gidip çeşmenin altına tutacam zaten :) daha denemedim bi ara gidip yıkarım artık :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Invoke

Invoke

Üye
ısınırsa soğuk suya at abi. :Dsesi de iyidir ? :D üstteki bildirim ışığı da şık bence. :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kirlenirse çamaşır makinesine at bi 15 dk lık ön yıkama yumoş kullanıyosun tabi miss :F

• Beğen
Tepkiler: Invoke
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
aynen bi dahakine yıkıcam olmadı buzluğa atarım :) sesi denedim gayet güzel hoş odada sessiz ortamda denedim bide dışarda denemek lazım :) aynen ışıkta çok hoş kırmızıydı şimdi yeşil oldu %100 doldu gece sökerim şarjdan. bu yeni nesiller artık eskisi gibi ilk aldığında 8 saat şarjda gerekmiyo dimi? 7 gibi şarja taktım şuan dolu ama daha sökmedim gece 12de sökerim yeterli heralde :)

Invoke

Invoke

Üye
Hiç beklemesine gerek yok. %100'se al gitsin. :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve najanaja
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt