Tavsiye sony xperia z1 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Invoke

Invoke

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Teknosa öyle. Vatan biraz daha ucuz. Bende istediğim gibi giderse değiştirmeyi düşünüyorumda iki bin TL de çok ya

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
2 gündür youtubeden böle karşılaştırma videoları izliyom zaten :) ama yinede kullanan kişiler daha ayrıntılı ve açıklayıcı bilgi verebilir diye düşündüm :)

Invoke

Invoke

Üye
2 gündür youtubeden böle karşılaştırma videoları izliyom zaten :) ama yinede kullanan kişiler daha ayrıntılı ve açıklayıcı bilgi verebilir diye düşündüm :)

Ama Z2 kullanan zor bulursun. En iyisi gidip Z2 görmek. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ben gözle rahatsız edecek bi görüntü vereceğini sanmıyorum

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Teknosa öyle. Vatan biraz daha ucuz. Bende istediğim gibi giderse değiştirmeyi düşünüyorumda iki bin TL de çok ya
vatan da aynı sayılır :) en uygun hepsiburada da bulursun en hesaplısı o ama orda z1 yok şuan sadece vodafone kampanyalı veriyo. gel kardeş nazilli ye 1600 e alırız burdan sanada :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
vatan da aynı sayılır :) en uygun hepsiburada da bulursun en hesaplısı o ama orda z1 yok şuan sadece vodafone kampanyalı veriyo. gel kardeş nazilli ye 1600 e alırız burdan sanada :)
Yok z2 den bahsettim :D

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Yok z2 den bahsettim :D
ha e o daha yeni çıktı normal 2000 bile yoktur bence en az 2200 gözden çıkaracan :) değermi bilmiyorum işte en güzeli fazla kafa yormadan z1 alayım ben yoksa hiçbirini alamıcam bu kararsızlıkla :) karşılaştırdınmı öbürü illaki daha güzel geliyo telin eksik yanları gözüne çarpıyo hiçbi video falan bakmadan z1 alaydım kesin gözüme on numara gelirdi :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hala on numara oda fazlasıyla yeterli teknolojiye yetişmezsin

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bide ne alakaysa rival knights oynamadıysanız deneyin derim şuan oynuyom bağımlısı oldum resmen tam sevdiğim tarz bi oyun 2 gündür etkinlik var tel şarjda bi yandan pc başında önümde tel onu oynuyom :) şarj demişken z1 in şarj 2 gün gidiyomudur acap :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yok o kadar değil. Nasıl bi oyun bende Clash of clans tavsiye ederim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Z1`in ekranına alışırsan ki bir iki haftada alışırsın sorun yok. Ekran kötü degil. Tabi diğer cihazlarla yanyana gelmemen lazım. Fark hemen kendini gösteriyor. Bunun da nedeni İPS yerine TFT kullanılması.

Performans olarak gayet yeterli ama bir HTC ONE ya da S5 değil. Onu da söyleyeyim. Kullanırken bazı ufak tefek buglara rastlayacaksınız. Çok takıntılı değilseniz onları da farketmezsiniz. Onun dışında batarya süresi,sağlamlığı ve kamerası çok iyi diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Eski one değil demi yeniden bahsediyosunuz

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Yok o kadar değil. Nasıl bi oyun bende Clash of clans tavsiye ederim
valla face de bikaç oyunum var öle strateji tarzı insanın ömrü upgrade yapmakla geçiyo resmen biraz sıkıldım artık o tarz oyunlardan :) telde strateji olarak sadece war inc. oyunu var onunda grafikler çok iyi araçlar askerler falan güzel ondan yükledim fazla oynayan yok heralde 2 aydır bi allah'ın kulu saldırmadı daha üssüme :) işime geliyo bende kimseye saldırmıyom single modda depoları alıyom üreticeilerde iyi üretim yapıyo ha bire savunma ve ana üs upgrade yapıyom :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Rival knight nasıl

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Denerim

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Z1`in ekranına alışırsan ki bir iki haftada alışırsın sorun yok. Ekran kötü degil. Tabi diğer cihazlarla yanyana gelmemen lazım. Fark hemen kendini gösteriyor. Bunun da nedeni İPS yerine TFT kullanılması.

Performans olarak gayet yeterli ama bir HTC ONE ya da S5 değil. Onu da söyleyeyim. Kullanırken bazı ufak tefek buglara rastlayacaksınız. Çok takıntılı değilseniz onları da farketmezsiniz. Onun dışında batarya süresi,sağlamlığı ve kamerası çok iyi diyebilirim.
peki güneş ışığı altında ekran rahat görünüyomu ? bence performans bana fazlasıyla yetecektir huawei bile bana yetiyor açıkçası o fazla bile gelecektir :) fazla öyle yüksek kalite oyun merakım yoktur genelde basit tarzda oyunlar oynarım hikayeli uzun oyunlar oynamaya pek vaktim olmuyo :) zaten z2 yle karşılaştırma videosu izledim ekran için baya göze batıyo z1 in ekranı artı z2 kamerası biraz daha kalite çekiyo.
sovalye oyunu cok iyi
sen oynuyonmu? aynen müptelası oldum dün bütün gün etkinlik oynadım en son gece yatana kadar :) 10. sırada tamamlayabildim biraz daha erken başlasaymışım ilk 3 e rahat girerdim miğferi kazanamadım :) bugün yeni etkinlik başladı şimdi onu oynuyom bi yandan ama bu sefer elmas hediye ediyo. şimdilik 23. yüm daha 7 saat var anlaşılan yine gece yatana kadar bunu oynayacam :)

EBRU34

EBRU34

Üye
peki güneş ışığı altında ekran rahat görünüyomu ? bence performans bana fazlasıyla yetecektir huawei bile bana yetiyor açıkçası o fazla bile gelecektir :) fazla öyle yüksek kalite oyun merakım yoktur genelde basit tarzda oyunlar oynarım hikayeli uzun oyunlar oynamaya pek vaktim olmuyo :) zaten z2 yle karşılaştırma videosu izledim ekran için baya göze batıyo z1 in ekranı artı z2 kamerası biraz daha kalite çekiyo.
sen oynuyonmu? aynen müptelası oldum dün bütün gün etkinlik oynadım en son gece yatana kadar :) 10. sırada tamamlayabildim biraz daha erken başlasaymışım ilk 3 e rahat girerdim miğferi kazanamadım :) bugün yeni etkinlik başladı şimdi onu oynuyom bi yandan ama bu sefer elmas hediye ediyo. şimdilik 23. yüm daha 7 saat var anlaşılan yine gece yatana kadar bunu oynayacam :)
evet vakit oldukca biraz tuhaf gelebilir ama cok guzel oyun bence mükemmel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt