Ayın üyesi olduğunu 29 gün sonra öğrenen üye

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
Çok mu merak ediyorsun ya. :D Ben oldum ama geçici mutluluk gibi geldi. O ay boyunca havanı atarsın, mutlu olursun. Bitince üzülür, tekrar olmak için çalışırsınız. Ama olamazsın.İnşallah hepiniz birgün ayın üyesi olursunuz. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Çok mu merak ediyorsun ya. :D Ben oldum ama geçici mutluluk gibi geldi. O ay boyunca havanı atarsın, mutlu olursun. Bitince üzülür, tekrar olmak için çalışırsınız. Ama olamazsın.İnşallah hepiniz birgün ayın üyesi olursunuz. :tebessüm:
Hiç tatamadım o duyguyu bilemiyorum o yüzden :s

• Beğen
Tepkiler: Dede
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
10-15 tane konusu olan adam ayın üyesi oluyor artık. Bir anlamı olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Eskiden ayın üyeliği o ay senden birkaç konu fazla açmış adama verilirdi. Yani çekişmeliydi ve hakedene verilirdi. Şimdi ise sırf bu olayı bitirmemek için öylesine, herhangi birine veriliyor.

• Beğen
Tepkiler: mürteza16, asigsasi ve Invoke
KayraBey

KayraBey

Üye
Çok ağır iddialar bunlar...

Sırf konu açıyor diye moderatör olmayı bekleyenler bile var forum da...

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, asigsasi ve Invoke
asigsasi

asigsasi

Üye
95 kiloyum :D

Gerçekler bunlar... Yönetici olmak konu açmak ile orantılı değildir. Bunu bilmeyenleri uyarmak istedim :D
isim belirtilmeyince bi nevi insan üstüne alınabiliyor neyse benim öyle bi derdim de yok kimseye de yalvaramam :)

• Beğen
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
:kop2: o değil de konuyu kim hortlattı tabi ki psikopat .nexux. Bu çocuğun yüzünden nexuxtan soğudum :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Dede
mürteza16

mürteza16

Üye
Yoksa bana mı dedin? :hmmm

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Aklımda bir kaç isim var ama… :hmmm