Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek
Sponsorlu Bağlantılar
GuiTaRisT111
Üye
Tamamdır sağ olun.
Emrah_-06
Üye
Sende sağol hadı hayırlı olsun şimdiden
mr.bell
Üye
Şimdi benimkide son seri görünüyor ama sanki delikler küçük gibi bilemedim zaten güç tuşuda oynuyor ama o hepimizde var sanırım
Emrah_-06
Üye
Delikler fazla büyütülmedi zaten gözyamışmasıdır o aynen hepmizde oynuyo iphone lardada oynuyo bu genel bi durum oynaması gerek zaten
mr.bell
Üye
Şimdi ben media marktakilere baktım delik büyük,teknosaya gidiyorum küçük nasıl iş anlamadım.Kutuya bakıyorum yeni seri numarası.İlk aldığım sıralar baya okumuştum bir şeyler ama gerçek bilgi yok tam olarak.Rivayetlere göre LG kutusunu değiştirip elinde kalan eski telefonları yollamış diyen vardı.O yüzden kesin bilgi varsa banada haber verin
Emrah_-06
Üye
Evet bende okumuştum kutu değiştirmeyi falan ama telefonun arkasındada yazıyo o numaradan bi etiket var ya hani
mr.bell
Üye
Telefonun arkasında yazan bir tek imei numarası farklı herkesin gerisi aynı değil mi
Emrah_-06
Üye
O dediğim başı aynı ayda üretilenlerde aynı olur sonrası değişik
mr.bell
Üye
Tam olarak nereden bahsediyoruz
GuiTaRisT111
Üye
Nexus 5'in model numarası ne? Bazı yerlerde D820 yazıyor fakat D820'yi G2'nin model numarası diye biliyorum ben.
mr.bell
Üye
D820 Amerikanın D821ise Avrupada satılan versiyonun numarası benimki D821 kutuda ise 401K yazıyor ama resim yukarıda