smartphone007
Üye
Tamam ben anladım ama kim söyledi?onun yüzünden banlanıyordu demesine kızıyorum daha olayı anlamamışsınız konuşmayın burada.
ben çıkıyorum arkamdan onun yüzünden banlanıyordum yazıyor.
Tamam ben anladım ama kim söyledi?onun yüzünden banlanıyordu demesine kızıyorum daha olayı anlamamışsınız konuşmayın burada.
ben çıkıyorum arkamdan onun yüzünden banlanıyordum yazıyor.
@mürteza16Tamam ben anladım ama kim söyledi?
Boşver sus. Kimsenin konuşmasını istemiyorsa bu kendi kararı saygı duy.Tamam ben anladım ama kim söyledi?
Bikerem ben kimsenin arkasından konuşmam. Üye olduğumdan beri Anıl beni tanır. Sor bakalım ben kimsenin arkasından konuşmuş muyum? Neyse unut artık sebebini. Eskide kaldı zaten. Güveni bikere kaybedince geri gelmiyor.benim çıktığımı gördükten sonra arkamdan konuşursunuz zaten madem bir sebep var neden yazmıyorsunda çıktığımı görüp yazıyorsun iyiki çıkmamışım milleti kandıracan beni kötü yapacan.
neymiş söle.
O kaspersky dir bence.Biride beni sikayet etti söylüyormu hayir ee
hala anlamadınız mı ben güvenden filan bahsetmiyorum.Bikerem ben kimsenin arkasından konuşmam. Üye olduğumdan beri Anıl beni tanır. Sor bakalım ben kimsenin arkasından konuşmuş muyum? Neyse unut artık sebebini. Eskide kaldı zaten. Güveni bikere kaybedince geri gelmiyor.
benim seninle derdim yok ama galiba senin varBoşver sus. Kimsenin konuşmasını istemiyorsa bu kendi kararı saygı duy.
Korkuyorlar.Kizmicam dedim sebebi soyleyin dedim azini açmadi kimse
Korkuyorlar da ondan.Kizmicam dedim sebebi soyleyin dedim azini açmadi kimse
Benim seninle derdim falan yok.hala anlamadınız mı ben güvenden filan bahsetmiyorum.
sen ben çıktıktan sonra nasıl onun yüzünden banlanıyordum diyor ayriyetten sebebte yok. yazmadığına göre.
benim seninle derdim yok ama galiba senin var
o zaman neden her yazdığım yoruma ters cevap veriyorsun?Benim seninle derdim falan yok.
Yok o değil onla konuştum benhala anlamadınız mı ben güvenden filan bahsetmiyorum.
sen ben çıktıktan sonra nasıl onun yüzünden banlanıyordum diyor ayriyetten sebebte yok. yazmadığına göre.
Sen ne sordun?Kizmicam dedim sebebi soyleyin dedim azini açmadi kimse

Gerçekleri söylüyorum burda.o zaman neden her yazdığım yoruma ters cevap veriyorsun?
kimeSen ne sordun?![]()
![]()
Benim internetim yavaş. Bir mesajı atınca geç gönderiyor. O da sen çıkarken denk gelmiş. Hemde bu kadar insanın içinde sebebini söyleyip kimseye karşı kötü bir davranış sergileyemem.hala anlamadınız mı ben güvenden filan bahsetmiyorum.