mürteza16
Üye
Tamam.Mürteza açtık gel.
Tamam.Mürteza açtık gel.
EvetBana güvenen var mı?![]()
Olabilir.Bana güvenen var mı?![]()

Ben sana güveniyorumseni kandırmadım bir şakaydı. şakadan anladığınız buysa ben ne diyim.madem güvenmiyorsunuz mesajlarıma cevap yazmayın. çokta umrumdasınız zaten.
söle söle bende öğreniyim. acaba neymiş. sebebini ben bile bilmiyorum nedense.Şimdi o konuları açmak için yeri değil.
bana güvenip güvenmemeleri umrumda değil , burada onun yüzünden banlanacaktım diye yalan söylemez.Güvenden önce arkadaşlık lazım burası forum arkadaşlar birbirinizi tanımıyorsunuz.
Biride raskoln oda banlandıbenim tanidiklarim var bana kelek atmicak sekilde taniyorum
Yalan değil! Sebebini benden iyi biliyorsun!bana güvenip güvenmemeleri umrumda değil , burada onun yüzünden banlanacaktım diye yalan söylemez.
sölede öğrenelim. sebebini bildiğim filan yok burada uydurmaYalan değil! Sebebini benden iyi biliyorsun!
Aylar öncesinin sebebini söylemeye gerek yok.sölede öğrenelim. sebebini bildiğim filan yok burada uydurma
neymiş söle.Aylar öncesinin sebebini söylemeye gerek yok.
Kim düşürdü ki ? Kimse öyle bir şey yapmaz burda.beni burada yalancı durumuna kimse düşüremez.
sen susarmısın konuyu daha anlamamışın. onun yüzünden banlanıyordum diyor sebebi yok daha konuşuyor bir daha da bana kötü cevap vereceksen hiç verme.@.NeXuS. Birilerinin güvenini kazanamadın diye herkesle küsmen veya sataşman gerekmez.
Kavga etmeye gelsin sen?sen susarmısın konuyu daha anlamamışın. onun yüzünden banlanıyordum diyor sebebi yok daha konuşuyor bir daha da bana kötü cevap vereceksen hiç verme.
onun yüzünden banlanıyordu demesine kızıyorum daha olayı anlamamışsınız konuşmayın burada.Kavga etmeye gelsin sen?