sana guvenmiyorum git neden güvenmiyorsun naptım ben :züü:
NEXUS Üye Anil1x' Alıntı: sana guvenmiyorum git Genişletmek için tıkla ... neden güvenmiyorsun naptım ben
mürteza16 Üye .NeXuS.' Alıntı: neden güvenmiyorsun naptım ben Genişletmek için tıkla ... Doğruyu konuşmak gerekirse bende güvenmiyorum.
.NeXuS.' Alıntı: neden güvenmiyorsun naptım ben Genişletmek için tıkla ... Doğruyu konuşmak gerekirse bende güvenmiyorum.
NEXUS Üye Anil1x' Alıntı: coklu grup ac emirhan batuhan murtezayi al Genişletmek için tıkla ... beni almassan konuşmam
Anil1x' Alıntı: coklu grup ac emirhan batuhan murtezayi al Genişletmek için tıkla ... beni almassan konuşmam
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Ben? Genişletmek için tıkla ... Sen geliyon. Ben ve batu var bi de. Anil kimi istiyon baska ?
mürteza16' Alıntı: Ben? Genişletmek için tıkla ... Sen geliyon. Ben ve batu var bi de. Anil kimi istiyon baska ?
mürteza16 Üye Anil1x' Alıntı: coklu grup ac emirhan batuhan murtezayi al Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim.
Anil1x' Alıntı: coklu grup ac emirhan batuhan murtezayi al Genişletmek için tıkla ... Sağol kardeşim.
Anil1x Üye .NeXuS.' Alıntı: bana güvenmiyorsanız by by Genişletmek için tıkla ... sen beni 2 kere kandirdim guvenimi suistimal ettin ne bekliyorsun
.NeXuS.' Alıntı: bana güvenmiyorsanız by by Genişletmek için tıkla ... sen beni 2 kere kandirdim guvenimi suistimal ettin ne bekliyorsun
mürteza16 Üye Anil1x' Alıntı: sen beni 2 kere kandirdim guvenimi suistimal ettin ne bekliyorsun Genişletmek için tıkla ... Aynen. Onun yüzünden banlanacaktım. Neyseki adminlerle aram iyi.
Anil1x' Alıntı: sen beni 2 kere kandirdim guvenimi suistimal ettin ne bekliyorsun Genişletmek için tıkla ... Aynen. Onun yüzünden banlanacaktım. Neyseki adminlerle aram iyi.
NEXUS Üye mürteza16' Alıntı: Aynen. Onun yüzünden banlanacaktım. Neyseki adminlerle aram iyi. Genişletmek için tıkla ... yalan atma niye banlanacaktın söle bakalım.
mürteza16' Alıntı: Aynen. Onun yüzünden banlanacaktım. Neyseki adminlerle aram iyi. Genişletmek için tıkla ... yalan atma niye banlanacaktın söle bakalım.
The Shadow Üye mürteza16' Alıntı: Aynen. Onun yüzünden banlanacaktım. Neyseki adminlerle aram iyi. Genişletmek için tıkla ... Mürteza açtık gel.
mürteza16' Alıntı: Aynen. Onun yüzünden banlanacaktım. Neyseki adminlerle aram iyi. Genişletmek için tıkla ... Mürteza açtık gel.
NEXUS Üye Anil1x' Alıntı: sen beni 2 kere kandirdim guvenimi suistimal ettin ne bekliyorsun Genişletmek için tıkla ... seni kandırmadım bir şakaydı. şakadan anladığınız buysa ben ne diyim.madem güvenmiyorsunuz mesajlarıma cevap yazmayın. çokta umrumdasınız zaten.
Anil1x' Alıntı: sen beni 2 kere kandirdim guvenimi suistimal ettin ne bekliyorsun Genişletmek için tıkla ... seni kandırmadım bir şakaydı. şakadan anladığınız buysa ben ne diyim.madem güvenmiyorsunuz mesajlarıma cevap yazmayın. çokta umrumdasınız zaten.
mürteza16 Üye .NeXuS.' Alıntı: yalan atma niye banlanacaktın söle bakalım. Genişletmek için tıkla ... Şimdi o konuları açmak için yeri değil.
.NeXuS.' Alıntı: yalan atma niye banlanacaktın söle bakalım. Genişletmek için tıkla ... Şimdi o konuları açmak için yeri değil.
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: seni kandırmadım bir şakaydı. şakadan anladığınız buysa ben ne diyim.madem güvenmiyorsunuz mesajlarıma cevap yazmayın. çokta umrumdasınız zaten. Genişletmek için tıkla ... Ben sana güveniyorum. Anıl sana güvenmiyor bu konuda bişey yapamam güvenini kazanmalısın.
.NeXuS.' Alıntı: seni kandırmadım bir şakaydı. şakadan anladığınız buysa ben ne diyim.madem güvenmiyorsunuz mesajlarıma cevap yazmayın. çokta umrumdasınız zaten. Genişletmek için tıkla ... Ben sana güveniyorum. Anıl sana güvenmiyor bu konuda bişey yapamam güvenini kazanmalısın.