6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

MicRoP

MicRoP

Üye
eski tatı vermiyo oyunların oyun kalmadı elinde heralde dandik oyun eklemey başladın

murat2323

Üye
aynen

zxcwv

Üye
çok teşekkür ederim

ozgunlu

Üye
emrah counter strike da mail yerine ne yazıcaz senin eklediğin yerde görünmüyor
bu arada tum paylasımların için cok teşekkürler

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
eski tatı vermiyo oyunların oyun kalmadı elinde heralde dandik oyun eklemey başladın

Nankörlük edene oyun moyun yok. Oturup oyun yapacak halim yok, olanı ekliyoruz. Madem eskiden beri yüklüyorsun, niye eline klavyeyi alıp bir teşekkür etmiyorsun.

Aynen.

durmak yok oyunlara devam :)bide bu türkcell süper ligin 6233 olanı warmı hiçbi yerde bulamadım

Yok kardeş 6233 için bu oyun çıkmadı. Ben de arıyorum.

emrah counter strike da mail yerine ne yazıcaz senin eklediğin yerde görünmüyor
bu arada tum paylasımların için cok teşekkürler

Counter Strike mail ve şifresini o dosyanın hemen üzerinde vermiştim, orda görmediysen birkaç mesaj altında başka mesajda yine yazıyor.

aytan

aytan

Üye
ya kardeşim fıstık gibi oyunları koyuyon sonra tıkla indir dion tıklıyoz hani inmiyo ne biçim iş bu ya valla hiçbişe anlamadım

sgp_0537

sgp_0537

Üye
arkadaşlar nankörlük etmeyin,1000e yakın oyun koymuş adam,firmalar üretmedikçe kendisimi oyun koyacak,bu oyunlar kendisi yapıp vermiyor heralde size,genelde gameloft oyunu bunlar,gameloft üretimi bıraktıysa suç adamınmı :D
1gb hafıza kartını bozduğum için 32ye full oyun attım hep ve yaklaşık 106 oyun var,tabi favori oyunlar,hepsinin getiremedim sonunu 70 i falan geldi dierlerini geçemiom bi türlü:vur
ama adam uraşıp size 1000 oyun vermiş,inmeyen oyunları indirmeyi bilmiosunuzdur veyahut link ölmüştür,kontrol edip yeniden uplar,benim teldeki bütün oyunlar emrahtan gelme...
Teşekkürler emrah ama dedikleri gibi yavaşlıosun:naughty:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Linklerin hiçbiri ölmeyecek onun için link ölü gibi şeyler söylemeyin. Rapidshareden indirmeyi bilmeyenler googleda bulabilir veya bu konunun diğer sayfalarında. Artık sadece kaliteli oyunları ekleyeceğim. Sonra yok dandik mandik gibi yorumlar oluyor. Eskisi gibi sık oyun eklemeyeceğimi söylemiştim daha önce.

murat2323

Üye
yeni oyun eklersin eskileri boşver tabi çıkarsa

qqqyılanqqq

Üye
çokkk Güzel Ya

umut1977

Üye
emrah kardeşim okey oyunu tam ekran 6233,de tek sen bulursun bi yardımcı ol tşk:oke:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Okey oyununun tam ekran olanı yok, bulursam eklerim. Sadece Turkcellin hizmeti olan bir okey var 6233 için ama onu da bulmak zor. Bir tane bulmuştum virüslüydü. Ayrıca ortalıkta tam ekran diye dolaşan bir okey oyunu var ama aslında tam ekran olmuyor. Tam ekrana yakın..

hayal_t

hayal_t

Üye
kardes saolsın tır oyunu bulabılırmısn ya sana zahmet

srht_cop

Üye
abi helal olsun sen neymişsin böölee
tbrklr

sgp_0537

sgp_0537

Üye
emrah tetris tarzı kaliteli bir oyun bulursan çok makbule geçer nostalji yapalım telefonda :D

resulkanan

Üye
ellerinize sağlık ya muhteşem oyunlar bunlar.

ultraslan07

ultraslan07

Üye
oyunlara noldu kardeş az yolla oyun ya:)

bombacl

bombacl

Üye
Abi supersin tebrik ederim mukemmelsin tek kelimeyler :yuru

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
DEREK JETER PRO BASEBALL 2008

Phil Taylor's Power Darts '08

Pool Star - Atlantic City

Ekli dosyalar