6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Her resimli oyunun linki var kardeş.

hayal_t

hayal_t

Üye
pardon ya buldum saolasın ınmısın cınmısın yaw sen nerden buluyon solermısın

--------------- Ekleme ---------------

bu basta verdıgın 14 oyun varya onları ındırmıyor modemı acıp kapatıyım mı rapıshareden mı
kardes

hanı bole 4 3 2 1 dıyor ya o yazı cıkmıyor cok ındırdım ondan olabılır mı

sipaci

Üye
abicim helal olsun wall iyi iş

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
pardon ya buldum saolasın ınmısın cınmısın yaw sen nerden buluyon solermısın

bu basta verdıgın 14 oyun varya onları ındırmıyor modemı acıp kapatıyım mı rapıshareden mı
kardes

hanı bole 4 3 2 1 dıyor ya o yazı cıkmıyor cok ındırdım ondan olabılır mı

Linki kontrol ettim çalışıyor. Günlük 10 mb limitini aşmışsın, modemi kapa aç olacaktır. 1 dk bazen 2 dk geri sayım oluyor, haberin olsun. 4 hanelik onay kodu çıkmıyorsa bağlantınız zayıflamış demektir. Ya bütün işlemleri yeniden yapın ya da reset atıp öyle yapın.

sgp_0537

sgp_0537

Üye
emrah durma oyun oyun oyun :D
arşivimde oyun kalmadı deme sakın :D

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Daha oyun kaldı sanırım ama bu aralar biraz yoğunum. Arkadaşlar yakında 1000 oyunu geçeceğiz. Bir kutlama neyin yapalım ya. :D Biri photoshopta bir pasta yapsın da bana göndersin. Ben de onu yine photoshopta kesip payınızı veririm. :D

murat2323

Üye
yeni oyun yollayın eskileri bitirdim artık

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar birkaç sayfa önce verdiğim 83 mb'lık 496 oyunluk paketi alfabetik olarak kendi hostuma ekliyorum. Upload bitince linkleri, birkaç sayfa önceki o konuya ekleyeceğim. Eğer 83 mb'lık paketi indirmeyenler varsa istediklerini alfabetik olarak indirebilir. Az sonra linkler geliyor... Bu linkler 10 aya yakın bir süre silinmeyecek. Ondan sonrasına bakarız. Emrah44 iyi akşamlar diler.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
DEV ARŞİV SİZLERLE!
(496 Adet Java Oyun, Hem de Tek Link!)
:::Emrah44!:::

Bu güne kadar eklediğimiz oyunlar çok beğenildi ve biz de bir sürpriz yapalım dedik. Piyasadaki hemen hemen her oyunu toplayıp sizinle paylaşmaya karar verdik. Şunu belirteyim ki ben oyun oynamayı çok severim. Yaşım 50'ye gelse bile oyun oynayacağımı düşünüyorum. Onun için bunları toplamak, upload yapmak benim için gerçekten büyük bir zevk. Bu arşivi de indirirseniz, bundan sonraki oyunlar yeni oyun ağırlıklı olacaktır. Toplamda 900'e yakın oyun rakamına ulaşacağız ki bu, S40'larda kolay kolay ulaşılabilecek bir sayı değil. Oyunların tamamını deneyebilir misiniz bilmem. Çünkü gerçekten çok sayıda oyun oldu. Ben canım sıkıldıkça yeni oyunları telefonuma atıp oynayacağım. Aşağıda oyunların isimlerini içeren ekran görüntüleriyle, arşive ait sayısal bilgileri bulabilirsiniz.

Not : Sizde çalışmayan oyunlar için şimdiden özür diliyorum. Beğendiğiniz ama sizde çalışmayan oyun varsa telefon modelinizi belirtip istekte bulunabilirsiniz.

Arşiv boyutu : 80.0 mb
Telefonda kaplayacağı alan : 82.9 mb
Arşivdeki oyun sayısı : 496

Direkt Link (16 gün sonra silinecek, son indirme tarihi : 29 Şubat 2008) :

Yönetici arkadaşlar yanlış anlamasın. Linkini verdiğim sitenin içi boş, sadece hostunu upload sitesi gibi kullanıyorum. İsteyen anasayfaya girip boş olduğunu görebilir. Yani reklam değildir, zaten boş sitenin reklamı olmaz. :) Bu linkleri yeni veriyorum, dilerseniz üstteki linkten arşivin tamamını, dilerseniz de bu linklerden alfabetik olarak sadece istediklerinizi indirebilirsiniz. Bakın sizi ne kadar düşünüyorum. :)

A :
B :
C :
D :
E :
F :
G :
H :
I-J :
K-L :
M :
N-O :
P-Q :
R :
S-Part 1 :
S-Part 2 :
T :
U-V-W :
X-Y-Z :

Unutmayın bi teşekkür yeter!
Emrah44 iyi oyunlar diler!

Arkadaşlar indirmeyen varsa alternatik ve alfabetik linkler ekledim. Oyunların isimlerine 16. sayfadan bakabilirsiniz. Link 16 gün sonra silinecek ama eğer silinmezse 10 ay kadar kalacak. İyi oyunlar.

maki20

maki20

Üye
saol kardeş ellerine sağlık

ultraslan07

ultraslan07

Üye
çok saol böyle daha iyi oldu

Z3t

Üye
saol kardeş büyük çoğunluğunu indirdim emeğine sağlık:yuru:sukur::sukur::sukur:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Pro Bike Racing
Gameloft'tan

Gerçekten güzel bir oyun yapmışlar ama benim bu türde favorim Pedrosa.. Yine de 3 boyutlu güzel bir oyundur kendileri..

Ekli dosyalar

sgp_0537

sgp_0537

Üye
Son Oyunuda İndirdimde Çok Düşüom Ya :D
Hele Virajlarda Hep Yerdeyim :D
Teşekkürler.

alex38

Üye
yeni oyun ları ne

devlet

Üye
astronix yaparmısın

xxxmertxxx

xxxmertxxx

Üye
ben bu oyunlar arasından asphal urban gt yi indirdim süper görüntüler abi eline koluna sağlık:yuru

sgp_0537

sgp_0537

Üye
emrah sabit konulardan bile populer bu açtığın konu,bence senin bu arşivinde sabitlenmeli,şu an sabit olan konulardan çok bakılan bir arşivin var.durmak yok ama hemen gaza geldin hiç oyun koymuon:kop::pro:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
O kadar oyun ekledim ki artık oyun firmaları yetişemiyor hızıma. :) Dedim ya bundan sonra genelde yeni çıkan oyunları ekleyeceğim. Şimdilik 900 oyunu baştan alıp tekrar oynayın. :D

Dakar Rally 2008 - Emrah44'ten

:::LİNK YAKINDA BU KONUDA!:::

ultraslan07

ultraslan07

Üye
durmak yok oyunlara devam :)bide bu türkcell süper ligin 6233 olanı warmı hiçbi yerde bulamadım