emrah44
Üye
Covert Ops 3D
bu oyunu gonderebılırmısn lınkını bulamadım kardes ya buna benzer oyunlar varmı 3d bu arada elınde oyun kaldımı pıyasayı bıtırdın ya kardes elleırne saglık
Bu oyunu daha önce eklemiştim ama hangi sayfada olduğunu inan ben bile unuttum. Sanırım ortalarda bir yerde olacak. Ne tür oyunlar aradığını anladım. Arşivde istediğin tarza çok sayıda oyun var, kotan varsa hepsini indir bence. Çünkü buraya upload yapmadığım kaliteli oyunlar kalmadı diyebilirim. Bundan sonra yeni çıkan oyunların S40 versiyonlarını eklemeye devam edeceğim.
eXe[M]aNia;737179' Alıntı:Ellerine sağlık Emrah gerçekten güzel bir arşiv olmuş arada sırada bikaç kendini bilmez çıkıyo ama sen onlara kulak asma bi 6233 kullanıcı olarak arkandayım
--------------- Ekleme ---------------
Çok güzel oyunlar buluyorsun senden bir oyun isteğim olacak 6233 ve 6300 için multiplayer oynanan araba yarısı bulabilirmisin bu iki telefon birliktte oynayacak
Öncelikle teşekkür ederim böyle düşündüğün için sağol. Multiplayer araba yarışı için ilk sayfadaki yarış oyunları linkindeki oyunları indir, içinde birkaç tane multiplayer oyun var. Özellikle 3D bir oyun olan Rally Pro Contest'i öneririm.
ben erkan ne zamandan beri bu oyunları arıyorum çoooooooooooooook teşekkür ederim
Rica ederim, beğendiğine sevindim.
ya kardes son bı ıstek senden yuzuklerın efendısı oyununu stratejısı yada normal oyunu varmı bulabılrmısın saolasın
Bakarım kardeş.
D

gel öpem seni kuzum... su dev linki tekrar upload lasana