6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

murat2323

Üye
boşbeleş oyunlar sen bu oyunları nerden buluyon sitenin adını verebilirmisin?

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim indirmiyorsan indirme, kimseyi zorlamıyoruz. Madem boş beleş niye site soruyorsun? Sen git de 6233 için başka konuda oyun ara o zaman. Mortal Combat'ın java oyununu eklemişim boş beleş deniyor hâlâ. Her sitede 1-2 arıza çıkar böyle.

hayal_t

hayal_t

Üye
kardes counter strıke rallay falan var acılmıyor onlar neden jar heralde nasıl acılır solermısın bıde senden rıcam tır oyunu bulabılırmısn bu oyunların sıtesını soyledın mı hıc ?

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Tır oyunu görürsem eklerim. Counter Strike da daha önce verdiğim mail adresi ve şifreyi oyunda girersen şifresi çözülüyor ve oyun açılıyor. Counter Strike'ı indirdiğin sayfada oyun resminin hemen üstünde mail adresi ve şifre yazıyor. Siteyi ne yapacaksınız, ekliyorum işte hepsini. Bir sürü yabancı site var, onlardan derleme yapıyorum.

hackerby17

hackerby17

Üye
Kardeş n-gage Tarzı oyun lazım n82 modeline kaliteli oyun lasım yani s60 gibi Değil 16 Milyon renk var tel.de N95 yada n82 için farketmez kaliteli n-gage oyun bulabilirmisin

merthan80

Üye
teşekürler eline emeğine sağlık...............süpersin...

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş n-gage Tarzı oyun lazım n82 modeline kaliteli oyun lasım yani s60 gibi Değil 16 Milyon renk var tel.de N95 yada n82 için farketmez kaliteli n-gage oyun bulabilirmisin

Kardeş istekte bulunman gereken konu bu değil. Ben sadece S40 oyunlarıyla ilgileniyorum.

hayal_t

hayal_t

Üye
kardes saolasın tamam countet strıke yaptım benım tel garantıde kafayı yıyecem ındırdım oynuyamıyom yarın alacam sana bı zahmet bıde 3boyutlu gercekcı sılahlı oyun bulabılırmısın oburkulerde guzeldı onlar gıbı sımdıden tesekkurler.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Command Conquer 3 : Tiberium Wars

Bir strateji oyunu için grafikler oldukça iyi. Tavsiye ederim bu oyunu.

Ekli dosyalar

sssubay

sssubay

Üye
Teşekkür etmeden gitmek ayıp olur.
Büyük bi emek harcanmış, eline sağlık arkadaşım

yasirarslan

yasirarslan

Üye
saol süper tegmen

aziyade

Üye
çoook Iyisin Kardeş Valla Seni Bol Bol Tebrik Ederim. çok Işime Yarayacak Dükkanda

rapper97

rapper97

Üye
Real Football'ın Türkçe'si var mı bilmiyorum. Yarın bakarım. Bu gün arşivi ekleyecektim ama malesef kapıda kaldım, bütün akşam komşuda oturdum. :)

--------------- Ekleme ---------------

MadRacing

Counter Strike (En kalitelisi, 3D)
(Daha önceki 3D versiyonundan çok çok iyi)

Emrah44 gururla sunar...

Oyuna girerken kullanıcı adı ve şifre istiyor, onları unutmuştum. Şimdi veriyorum :

Mail:
-:18424044​

Bu iki harika oyunun linki :
ya emrah abi ben counterın sifresini goruyom ama email adresinin yerine x isareti var bi cerceve icinde ne yapcam:(:agla:hmmm

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
COUNTER STRİKE KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ

Mail : [email protected]
Şifre : 18424044

AKATLI

AKATLI

Üye
paylaşım için saol

hayal_t

hayal_t

Üye
Covert Ops 3D

bu oyunu gonderebılırmısn lınkını bulamadım kardes ya buna benzer oyunlar varmı 3d bu arada elınde oyun kaldımı pıyasayı bıtırdın ya kardes elleırne saglık

eXe[M]aNia

Üye
Ellerine sağlık Emrah gerçekten güzel bir arşiv olmuş arada sırada bikaç kendini bilmez çıkıyo ama sen onlara kulak asma bi 6233 kullanıcı olarak arkandayım

Çok güzel oyunlar buluyorsun senden bir oyun isteğim olacak 6233 ve 6300 için multiplayer oynanan araba yarısı bulabilirmisin bu iki telefon birliktte oynayacak

ERUK

Üye
ben erkan ne zamandan beri bu oyunları arıyorum çoooooooooooooook teşekkür ederim

ultraslan07

ultraslan07

Üye
saol kardş
:)

yenilerini bekliyoruz

hayal_t

hayal_t

Üye
ya kardes son bı ıstek senden yuzuklerın efendısı oyununu stratejısı yada normal oyunu varmı bulabılrmısın saolasın