Tavsiye Mesaj gelmeme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj gelmeme sorunu
Merhaba arkadaşlar. S3 kullanıyorum. Bana bazı mesajlar gelmiyor kafayı yemek üzereyim kız arkadaşımla sık sık tartışıyoruz ayrılma aşamasına geldik. Lütfen Allah rızası için yardım edin. Moderatör arkadaşlardan ricam sorun çözülme den konuyu kilitlemeyin.. Bu sorundan bi konu daha var kilitli orda mikro simden bahsedilmiş ama hattım mikro sim değil sonradan kesme Turkcell'den aldım telefonu kesmeyin dedim ama micro sim yokmus kesmek zorunda kaldılar. 4 -5 aydır bu sorunla uğraşıyorum daha önce böyle bir sorun yoktu..

The Shadow

The Shadow

Üye
Format at. Ama kestirmeseydin daha iyi olurmuş yine de.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Çok kez sıfırladım format attım. 4.1.2 ye de döndüm sorun devam ediyor.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Imei sorunum yok. Ama kontrol edeyim onu kontrol etmek hiç aklıma gelmedi. 4.1.2 de nb6 modemle kullandım. Modem derken kastınız nedir?

The Shadow

The Shadow

Üye
Imei sorunum yok. Ama kontrol edeyim onu kontrol etmek hiç aklıma gelmedi. 4.1.2 de nb6 modemle kullandım. Modem derken kastınız nedir?
Tamam NB6 modemi kuruluysa şu an sorun yok :oke: En kısa zamanda micro sim kartla değiştirsen iyi olur o zaman :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Tamam NB6 modemi kuruluysa şu an sorun yok :oke: En kısa zamanda micro sim kartla değiştirsen iyi olur o zaman :)
Bir de bu sorun daha önce yoktu. Garanti ye gittikten sonra oluştu sanırım. Ekran kırıktı garantiden değişti. Şarj soketi de değişti. Sanırım bundan olmaz. .

The Shadow

The Shadow

Üye
Bir de bu sorun daha önce yoktu. Garanti ye gittikten sonra oluştu sanırım. Ekran kırıktı garantiden değişti. Şarj soketi de değişti. Sanırım bundan olmaz. .
Sanmam. Micro simi aldıktan sonra hala aynı durum devam ediyosa o zaman garantiye götürmeyi düşünebilirsin belki :oke:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt