LG G3 Rakiplerini Ezip Geçti!

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
G3 candir.. G2'nin fiyati dussun biraz G2 alicam bende.. :)

• Beğen
Tepkiler: tatar1926

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben derim ki g3 candır gerisi heyecan.

Z.G

Z.G

Üye
arkadaşlar merhaba.. g2 daha beyazımsı parlak çekimleri var kamera karşılaştırmalarında g3 daha farklı tonlar hangisi daha gerçekçi rengi sunuyor g2 mi alıyım g3 mü fikir verebilirmsiniz kamera önmli yani sonuçta g2den iyi yanları nelerdir inceleyen varsa ki var yardım rica ediyorum :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba.. g2 daha beyazımsı parlak çekimleri var kamera karşılaştırmalarında g3 daha farklı tonlar hangisi daha gerçekçi rengi sunuyor g2 mi alıyım g3 mü fikir verebilirmsiniz kamera önmli yani sonuçta g2den iyi yanları nelerdir inceleyen varsa ki var yardım rica ediyorum :)
Bence kesinlikle g3 almalısınız. Özellikle bu konuda @DiaBLoS yardımcı olacaktır.

Z.G

Z.G

Üye
yorumlarınızı takip ediyor olucam tşk ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
lg g3 yerinde sayacak galaxy s5 yoluna devam edecektir ne telefonlar geldi gecti samsung'un karsisinda takla oldular bu g3'de boyle olacak.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Dede
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
lg g3 yerinde sayacak galaxy s5 yoluna devam edecektir ne telefonlar geldi gecti samsung'un karsisinda takla oldular bu g3'de boyle olacak.
s5 en az satan seri olacak lg3 en iyi olduğunu herkes kabul edecek s5 2gb ram g3 3gb ram
samsung milleti elinde oynatıyo istese 4gb ramli yapardı s5 az kaliteyi çok fiyata satmak istiyo

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Durun hele daha S5 prime var G3 ün fiyatı S5 prime la eşit olursa daha kızışmalı bir ortam oluşur.Ama suda gerçek ki birinin adı var :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Durun hele daha S5 prime var G3 ün fiyatı S5 prime la eşit olursa daha kızışmalı bir ortam oluşur.Ama suda gerçek ki birinin adı var :D
Aynı fiyat olma işi yaş. S5 le bile aynı olmayabilirki prime metal kasa falan olacakmış daha pahalı olur.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sadece kasadan dolayı uçar o fiyat değer tabikide :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Gereksiz tartışmalardan kaçınalım arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation

Üst Alt