LG G3 Rakiplerini Ezip Geçti!

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
Bende samsung note 3 var oda kasmıyor senin cihaza çok ters bendeki :D ama lg nin tarafına geçmeyi düşünüyorum. :D
Vakit kaybetme. Note cihazları ayrı bir kulvar bence. O yüzden normal telefonlar ile kıyaslama yapmıyorum. Göreceli bir kavram ama lg yeni telefonları ile çok karizmatik. Özellikle ekran büyüdüğü halde telefonun boyundan çok büyük bir oynama olmaması. ( çerçeve sayesinde) neredeyse sadece ekrandan oluşuyor telefon.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Vakit kaybetme. Note cihazları ayrı bir kulvar bence. O yüzden normal telefonlar ile kıyaslama yapmıyorum. Göreceli bir kavram ama lg yeni telefonları ile çok karizmatik. Özellikle ekran büyüdüğü halde telefonun boyundan çok büyük bir oynama olmaması. ( çerçeve sayesinde) neredeyse sadece ekrandan oluşuyor telefon.
Yok ya peder satmaya izin vermiir :D Samsung'un adı yeter :D Geçen okulda biri g2 almış yanındakiler diyor samsung alsan apple alsan anlarımda Lg nedir diyince iyiki samsung almışım dedim :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
nsren

nsren

Üye
Yok ya peder satmaya izin vermiir :D Samsung'un adı yeter :D Geçen okulda biri g2 almış yanındakiler diyor samsung alsan apple alsan anlarımda Lg nedir diyince iyiki samsung almışım dedim :D
Bende de ilk görenler öyle dedi. Sonra anladım ki onlar telefondan zerre kadar anlamıyormus :) incelediler hayranım kaldılar. Hatta şimdi aynısından alan arkadaşım var. Yani oıs özelliği yeter diyorum ve çekiliyorum :):):):):)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

MaxipmaN

Üye
şu telefonun bi taraflatını çok kaldırdılar ya hayırlısı abarttılar artık

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
S5 ile arasında 12 bin fark olması çok garip. Fark olacağını düşündüm ama insanlar S5'den bu kadar mı nefret etti?

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
nsren

nsren

Üye
Sezar'ın hakkını sezar'a vermek lazım

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
messevim

messevim

Üye
Bence de bu anketin doğru olduğunu düşünmüyorum.
Bizzat bende oy kullanmıştım bu sitede. Oy kullanırken de G3 açık ara öndeydi. Bir yamukluk olduğunu sanmıyorum. Site prestij sahibi bir site.

• Beğen
Tepkiler: nsren
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Bizzat bende oy kullanmıştım bu sitede. Oy kullanırken de G3 açık ara öndeydi. Bir yamukluk olduğunu sanmıyorum. Site prestij sahibi bir site.
Orası öyle güvenilir sitelerden.

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Microsoft Corporation
fk555897

fk555897

Üye
s5in tipe güneş değil ay bile doğmaz
Bazıları da G3'ü beğenmez. 2 güncelleme alacak telefonu beğeniyorsanız birşey diyemem ama verdiğin cevap çok kabaydı. Bir yandan bu mesajı yazıyorum, bir yandan da senin seviyene düşmek istemiyorum.

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Bazıları da G3'ü beğenmez. 2 güncelleme alacak telefonu beğeniyorsanız birşey diyemem ama verdiğin cevap çok kabaydı. Bir yandan bu mesajı yazıyorum, bir yandan da senin seviyene düşmek istemiyorum.
LG G serisi ile güncelleme işini çözmemiş miydi?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bazıları da G3'ü beğenmez. 2 güncelleme alacak telefonu beğeniyorsanız birşey diyemem ama verdiğin cevap çok kabaydı.

2 güncelleme alacak derken? Bak kardeşim Karbonn denen firma 256 MB RAM'e sahip modeline 4.4.2 KitKat koyuyor iken senin o beğendiğin ve sürekli güncelleme veren(!) Samsung denen firma ise donanım yetmezliği diye sebep göstererek Galaxy S3 modeline 4.4.2 KitKat vermiyor. Ee Google dememiş miydi KitKat sürümü 512 MB RAM'e sahip telefonlarda bile akıcı çalışacak diye? Hem LG G3 2 güncelleme verilip bırakılacak bir telefon da değil. Bayağı yolu var.

Ayrıca "şey" her zaman ayrı yazılır.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Dede

Üst Alt