Tavsiye Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar öncelikle merhaba konuyu açmakta hata ettiysem yöneticilerimiz kapata bilirler. Lumia 920 win8.1 cihazım var son günlerde ekranın ortasına doğru sararmalar oluşmaya başladı ilk başta kamerada fark etmiştim kamerada mı bir sorun var diye duşunmuştum ama bembeyaz bi resim koyduğumda sarılık basbaya belli idi birde üst taraftan ışık sızması var gibi geliyor. Telefoncuya sordum garantiye gondersem diye buyuk ihtimal kapsama dışında olur dedi sararma telefonun ekranı guneşte kalmıştır dedi ve hiçte öyle bir şey olmadı ama telefonun ısınmasından mı kaynaklı olabilir diye sormak istedim size okuduğunuz için çok teşekkür ederim telefonu göndersem garantiye kapsam dışındamı olur acaba. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Aşırı ısınma oluyorsa o sararma olabilir arkadaşın iphone 4 aşırı ısınmakta ekran yanmış gibi sarardı bir tarafında.

Geçmiş olsun.

onursarii

Üye
ısınmasından kaynaklı olabilir, eğer çok rahatsız edici bir şeyse gönderin. denemekte fayda var.

fk555897

fk555897

Üye
Telefonu kokladığında yanık kokusu oluyor mu? İçeride birşey aşırı ısındıysa böyle birşey olabilir.

Ercument33

Üye
Bir uygulamanın arka plan rengi kalmış olabilir bence biraz saçma ve bir çok kişi anlamadı bende ki olayı. Benim sorunum da şu; beyaz bir uygulamada veya resimde yani ekranın alt kısmı beyaz olduğunda şeffaf bir şekilde whatsapp alt kısımda ki yuvarlak toplar gözüküyor (gönder ekle ve ifadeler)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bence ısınmadan. İç aksama zarar vermiştir. Benimkide aşırı ısınıyor şarja oynarken. Ne yapacağım bilemedim.

lost68

lost68

Üye
Foto çek PC ye at orada da gözüküyor mu Bi bak gözüküyor sa format la düzelebilir ama pcde de ,öyle gözükmüyor sa servise gönder

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese bilgisayara attığımda sorun yok resimlerde gerçektende ekrandan kaynaklı ve uygulamalarla ilgilide bir sorun gibi değil bildiğiniz sarı çunku göndereceğim bakalım elime para geçsin kullanıcı hatası derlerse yaptıracak para olsun da hele Bi.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese bilgisayara attığımda sorun yok resimlerde gerçektende ekrandan kaynaklı ve uygulamalarla ilgilide bir sorun gibi değil bildiğiniz sarı çunku göndereceğim bakalım elime para geçsin kullanıcı hatası derlerse yaptıracak para olsun da hele Bi.
Benimde dediğiniz gibi aşırı ısınıyor. Özellikle güneşte acaba cihazıma zarar gelirmi ki? :bilmem:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak pil tasarrufu kapalı konumda daha sonra ekran parlaklığı yükseğe aldığınızda ve ayarlardan ekran kısmında renk ayarlarını en düşüğe alıp resme tekrar girdiğinizde nasıl bir renk geliyor karşınıza

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
Benimde dediğiniz gibi aşırı ısınıyor. Özellikle güneşte acaba cihazıma zarar gelirmi ki? :bilmem:
Telefoncular özellikle güneşte tutmayın cihazı diyorlar ekran sarama yapabilir dediler.
ilk olarak pil tasarrufu kapalı konumda daha sonra ekran parlaklığı yükseğe aldığınızda ve ayarlardan ekran kısmında renk ayarlarını en düşüğe alıp resme tekrar girdiğinizde nasıl bir renk geliyor karşınıza
bir şey farketmiyor renk ayarları en yüksekte çok daha sari en düşükte ortası sari ve her türlüsünü denedim :\

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Telefoncular özellikle güneşte tutmayın cihazı diyorlar ekran sarama yapabilir dediler.

bir şey farketmiyor renk ayarları en yüksekte çok daha sari en düşükte ortası sari ve her türlüsünü denedim :\

nasıl yani ekran renk ayarları yaptığınızda hiç bir değişiklik olmuyor mu yoksa oluyorda orta kısımda değilde kenarlardamı acaba farklı bir telefon ile resim çekip atma şandınız varmı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

metrix355

metrix355

Üye
    Konu Sahibi
O şansı bulabilirsem atarım şimdi bi arkdaş geldi discovery varmış elinde 2aylık 920 ile takas etmek istiyor üzerine 150tl verirse sizce takas etmeli miyim ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Senin telefonun sıfırı 1300₺ civarında o telefon 650₺ civarında ona göre takas et. Ama bence etme GPU su çok kötü GMD nin.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
kamuraN021

kamuraN021

Üye
benimde başıma geldi teleserviceyi aradım kvk ya degil yurtiçi kargo ile istanbula gönderin dedi daha hızlı çıkar
bir hafta içinde yaptılar
bu resmi kilit ekranı yapıp gönderdim onlara:D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
Takipçi Satın Al

Üst Alt