şuanda fikirlerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim!G2de beni çeken bir şey var galiba hep o ağır basıyo bende daha tam karar vermedim.nexus 5 de olabilir!görüşlere devam!
Arkası Cam mıAndroid olarak Nexus öneririm. WP olarak Nokia'nın ucuz bir phableti var. Güzele benziyor.
Arkadaşta LG G2 var. Telefon güzel de arkanın cam olması kötü. Düşürünce kırılmış. Kötü bir görüntüsü var. Ve LG telefonu çok doldurmuş. Ve güncelleme devamlılığı düşük.
Bilmiyodum.Ama bir kılıfla giderilir benceee fikri olan bu kadar mı ? nexus5 de cazip gelmeye başladı 
lg g2 de renkleri çok açmış diyorlar samsung gibi gerçeğe yakın değil diyorlarlg g2 nin ekranını bi görsen nexus 5den soğursunçok müthiş bi ekranı var ve zaten batarya vb. konularda üst düzey. Güncellemeye gelincede bence 1 sürüm daha alır orjinal olarak ondan sonra cyanogenmoda devam edersin zaten offical alıyodu herhalde cyanogenmod güncellemesini
Ankete göre hareket edeceksen neden tekrar soruyorsun ki? herkes orada söylemiş fikrini saten.sonuçlara göre hareket edicem lg2 önde sanrım 32 gblık lg alıcamg2 32 gb alıyorum.sizce iyi mi?
Kim demiş ya görmedimG2 nin arkası cam falan değil ne camı ya kimsede demiyo haplastik.

Bu arkadaşAndroid olarak Nexus öneririm. WP olarak Nokia'nın ucuz bir phableti var. Güzele benziyor.
Arkadaşta LG G2 var. Telefon güzel de arkanın cam olması kötü. Düşürünce kırılmış. Kötü bir görüntüsü var. Ve LG telefonu çok doldurmuş. Ve güncelleme devamlılığı düşük.
Sony Xperia serisi telefonlarıyla karıştırmış olmalıBu arkadaş

Hayırlı olsun.lg2 aldım 1 hafta oldu![]()