Nexus 5 Ana Konu | Kullanıcıları Kulübü | Yardım/Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Art denemedim dalvikde. Nasıl akıyor. Bide şöyle bi şey olmuş mesela ℅ 15 de şarj cihazına takın diye bikere uyarı veriyordu ikinci uyarıyı ℅ 4 de veriyordu artık ℅5 de veriyo hemde ikinci kez değil defalarca :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Art denemedim dalvikde. Nasıl akıyor. Bide şöyle bi şey olmuş mesela ℅ 15 de şarj cihazına takın diye bikere uyarı veriyordu ikinci uyarıyı ℅ 4 de veriyordu artık ℅5 de veriyo hemde ikinci kez değil defalarca :D

Anlamadım, bakacaaaz. :hmmm

----

Ben xposed yükleyecektim ama art ile çalışmıyormuş. Şimdi xposed mı yoksa art mı diye düşünüyorum. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Xposed ne la :D

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
ayar yapma şeysi... :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Amin o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Skandal neler dönüyo burada :D

mr.bell

Üye
Şimdi 4.4.3 kurduğum zaman tekrar rootlamak için 4.4.2 deyken kullandığım şeyi kullanabilir miyim?
Art akıyorken şarj süresi ne durumda.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi 4.4.3 kurduğum zaman tekrar rootlamak için 4.4 deyken kullandığım şeyi kullanabilir miyim?
Art akıyorken şarj süresi ne durumda.

Bilmiyorum şarjı. Bir gün geçsin en azından daha yeni flashladım. :D
Evet, aynı şekilde root yapabilirsin. Sen onu boşver de CM11 SnapshotM7 yayınlanmış.

mr.bell

Üye
Tövbe estağfurullah o da nedir:)
Kurayım o zaman.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Netten baktım da ART şarj değeri biraz daha iyiymiş(bir tık) ve eski test bu 4.4.2. ART kullanırken uygulamalar daha fazla yer kaplıyor(misal ART Youtube 22-23 mb, dalvik youtube 14mb. google play serviceleri 55-60mb(art), 37mb(dalvik)) ve kuracağım şeyler uyumlu değil ART (dalvik'e döndüm. :D) ile ama ART daha hızlı tepki veriyor, daha hızlı, daha akışkan bir deneyim sunuyor.

• Beğen
Tepkiler: mr.bell

mr.bell

Üye
Şu CM11 yeni sürüm dedin yeniyor mu içiyor mu bir şey demedin:)

mr.bell

Üye
İndirdim ama kurmadım henüz ne farkı var daha mı stabil,CM11 4.4.3 varken kurabilir miyim?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Kurabilirsin. Bilmiyorum, öyle çok yorum yok henüz. Bence stock'a gel, farkı gör. :D
Ciddi söylüyorum. Uzun süre stock kullanacak gibiyim ben.

• Beğen

mr.bell

Üye
Şimdi stock kurmak için toolkit mi kullanmam lazım,aydınlatın beni:)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
toolkitle de olur. Anlattığım konudaki gibi de olur. 1.mesajda link var. ben toolkit kullanmadım.

• Beğen

mr.bell

Üye
Ama her şey siliniyor değil mi?Peki şu durum çubuğundaki batarya simgesini nasıl yüzdeli şekle çevirebiliriz rootladıktan sonra.

Üst Alt