WP8 Style Blue by FreeStyleMinds (v1.01)5 GÜNCELLEME

Sponsorlu Bağlantılar

okankayci

okankayci

Üye
haklısın :D hem daha çok ikon desteği olsa güzel olur :D (abi çok iyi tema ya :D )
eksıklerı giderilsın bıde bunu hazırladıgım cfwye guncelleme olarak yayımlıyımda alem tema gorsun :D

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bizim avkon da karmbole gitti arada heralde :D :islik

• Beğen
Tepkiler: okankayci
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Güzelmiş

freestyleminds

freestyleminds

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve Symbianizer
okankayci

okankayci

Üye

+Tamamiyle Windows Phone 8 platformundan esinlenilmiş ve kendi yapımımdır.
+Windows Phone 8 stili mavi ikonlar
+Yenilenmiş alt bar
+Kullanışlı klavye(Belleye göre)
+E-Posta, Ajanda ve Hesap Makinesi
+Butonlar

Dipnot:Temada eksikler mevcuttur. İlerleyen zamanlarda güncellenecektir. Temada mevcut olmayan uygulama ikonlarını ve mevcut hataları aşağıda belirtirseniz sevinirim.
güncelleme ne zaman gelıcek acaba :D

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Belle Extra Buttonu bnde kullanıyorum ama simgelerin etrafındaki yuvarlaklar yok bnde.png editör ile düzenlemeye çalıştım beceremedim :) hangi sürümünü kullanıyorsn sen :)

freestyleminds

freestyleminds

Üye
    Konu Sahibi
özellikle şu media gönderme menüsünün arka planının beyaz olması karısıklık yaratıyor düzeltirseniz çok güzel bir çalışma :)
Media menüsünün arka planı rengini değiştirirsem ona bağlı birçok şeyde sorun çıkıyor. Symbianın saçmalığı. Lakin orjinalliğini bozmadan ikonları değiştirerek sıkıntıyı çözmüş olurum(beyaz arkaplan mavi ikon gibi)

okankayci

okankayci

Üye
Media menüsünün arka planı rengini değiştirirsem ona bağlı birçok şeyde sorun çıkıyor. Symbianın saçmalığı. Lakin orjinalliğini bozmadan ikonları değiştirerek sıkıntıyı çözmüş olurum(beyaz arkaplan mavi ikon gibi)
arka planın beyaz olması bnce temayı cok bozuyor siyah tonları olsa ne gıbı bı sorun cıkıyor acaba

freestyleminds

freestyleminds

Üye
    Konu Sahibi
QUOTE="okankayci, post: 7058238, member: 2464251"]bnce koyu renkler yapıp sorun cıkan yerlerı degıstırırsen daha guzel olur çünkü bu temaya beyaz hoş kaçmıyor :)[/QUOTE]
Keşke bu mümkün olsa. O kısmı öyle bir yerle bağlamışlar ki arka plan dahil tüm temayı baştan renklendirmem gerekir. Şöyle anlatayım, parmağını basılı tuttuğunda bir menü geliyor ekrana beyaz, bağlı olanlardan biri o. Orda kullanabileceğim beyaz dışında tek renk gri onuda yaparsam temanın görünümü mavi ve griden ibaret olur, yani wp ile alakası kalmaz. Ek olarak wp8 in beyaz arkaplanlı görünümüde sistemin içinde içinde mevcuttur :)Bir de bana weatherclock widget saat rengini nasıl değiştireceğimi bilen varsa söylesin :) Bir weatherclock wp8 blue style yapıp foruma koyayım.

• Beğen
Tepkiler: okankayci
okankayci

okankayci

Üye
QUOTE="okankayci, post: 7058238, member: 2464251"]bnce koyu renkler yapıp sorun cıkan yerlerı degıstırırsen daha guzel olur çünkü bu temaya beyaz hoş kaçmıyor :)
Keşke bu mümkün olsa. O kısmı öyle bir yerle bağlamışlar ki arka plan dahil tüm temayı baştan renklendirmem gerekir. Şöyle anlatayım, parmağını basılı tuttuğunda bir menü geliyor ekrana beyaz, bağlı olanlardan biri o. Orda kullanabileceğim beyaz dışında tek renk gri onuda yaparsam temanın görünümü mavi ve griden ibaret olur, yani wp ile alakası kalmaz. Ek olarak wp8 in beyaz arkaplanlı görünümüde sistemin içinde içinde mevcuttur :)Bir de bana weatherclock widget saat rengini nasıl değiştireceğimi bilen varsa söylesin :) Bir weatherclock wp8 blue style yapıp foruma koyayım.[/QUOTE]
kardesım bu halıde guzel ellerıne sağlık o zamn ikonları hallet bayaza beyaz icon olunca gözükmuyor emegıne sağlık :)

Üst Alt