okankayci
Üye
eksıklerı giderilsın bıde bunu hazırladıgım cfwye guncelleme olarak yayımlıyımda alem tema gorsunhaklısınhem daha çok ikon desteği olsa güzel olur
(abi çok iyi tema ya
)

eksıklerı giderilsın bıde bunu hazırladıgım cfwye guncelleme olarak yayımlıyımda alem tema gorsunhaklısınhem daha çok ikon desteği olsa güzel olur
(abi çok iyi tema ya
)

ooo iyiymiş te cfw şu anda var mı? varsa denicem deeksıklerı giderilsın bıde bunu hazırladıgım cfwye guncelleme olarak yayımlıyımda alem tema gorsun![]()

var yayımladımda e6ya tek diğer cihazlar elımde olmadıgı için dene şansım olmuyo sorun çıkmasın dıye sadece e6ya yaptımooo iyiymiş te cfw şu anda var mı? varsa denicem de![]()

Bende pc olsa 500e uyarlardımvar yayımladımda e6ya tek diğer cihazlar elımde olmadıgı için dene şansım olmuyo sorun çıkmasın dıye sadece e6ya yaptım![]()

bana ulaş istersen bişey diyicemBende pc olsa 500e uyarlardım![]()

Teşekkür ederim. Sen bana hangi kullandığın uygulamaların ikonu eksik söyle onları da ekleyeyimhaklısınhem daha çok ikon desteği olsa güzel olur
(abi çok iyi tema ya
)
ttnetle ilgili sorun var bulunduğum muhitte, ondan upload edemiyorumBizim avkon da karmbole gitti arada heralde![]()
![]()
Teşekkür ederimGüzelmiş
güncelleme ne zaman gelıcek acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
+Tamamiyle Windows Phone 8 platformundan esinlenilmiş ve kendi yapımımdır.
+Windows Phone 8 stili mavi ikonlar
+Yenilenmiş alt bar
+Kullanışlı klavye(Belleye göre)
+E-Posta, Ajanda ve Hesap Makinesi
+Butonlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dipnot:Temada eksikler mevcuttur. İlerleyen zamanlarda güncellenecektir. Temada mevcut olmayan uygulama ikonlarını ve mevcut hataları aşağıda belirtirseniz sevinirim.

Bu hafta içinde gelir aksilik olmazsagüncelleme ne zaman gelıcek acaba![]()
Yuvarlakların uygulama ile alakası yok, temadan dolayıBelle Extra Buttonu bnde kullanıyorum ama simgelerin etrafındaki yuvarlaklar yok bnde.png editör ile düzenlemeye çalıştım beceremedimhangi sürümünü kullanıyorsn sen
![]()

dört gözle beklıyorumBu hafta içinde gelir aksilik olmazsa
Yuvarlakların uygulama ile alakası yok, temadan dolayı![]()

Media menüsünün arka planı rengini değiştirirsem ona bağlı birçok şeyde sorun çıkıyor. Symbianın saçmalığı. Lakin orjinalliğini bozmadan ikonları değiştirerek sıkıntıyı çözmüş olurum(beyaz arkaplan mavi ikon gibi)özellikle şu media gönderme menüsünün arka planının beyaz olması karısıklık yaratıyor düzeltirseniz çok güzel bir çalışma![]()
arka planın beyaz olması bnce temayı cok bozuyor siyah tonları olsa ne gıbı bı sorun cıkıyor acabaMedia menüsünün arka planı rengini değiştirirsem ona bağlı birçok şeyde sorun çıkıyor. Symbianın saçmalığı. Lakin orjinalliğini bozmadan ikonları değiştirerek sıkıntıyı çözmüş olurum(beyaz arkaplan mavi ikon gibi)
Tüm beyaz sub menülerin de rengi değişiyorarka planın beyaz olması bnce temayı cok bozuyor siyah tonları olsa ne gıbı bı sorun cıkıyor acaba

bnce koyu renkler yapıp sorun cıkan yerlerı degıstırırsen daha guzel olur çünkü bu temaya beyaz hoş kaçmıyorTüm beyaz sub menülerin de rengi değişiyor![]()

[/QUOTE]
Bir de bana weatherclock widget saat rengini nasıl değiştireceğimi bilen varsa söylesin
Bir weatherclock wp8 blue style yapıp foruma koyayım.Keşke bu mümkün olsa. O kısmı öyle bir yerle bağlamışlar ki arka plan dahil tüm temayı baştan renklendirmem gerekir. Şöyle anlatayım, parmağını basılı tuttuğunda bir menü geliyor ekrana beyaz, bağlı olanlardan biri o. Orda kullanabileceğim beyaz dışında tek renk gri onuda yaparsam temanın görünümü mavi ve griden ibaret olur, yani wp ile alakası kalmaz. Ek olarak wp8 in beyaz arkaplanlı görünümüde sistemin içinde içinde mevcutturQUOTE="okankayci, post: 7058238, member: 2464251"]bnce koyu renkler yapıp sorun cıkan yerlerı degıstırırsen daha guzel olur çünkü bu temaya beyaz hoş kaçmıyor![]()
Bir de bana weatherclock widget saat rengini nasıl değiştireceğimi bilen varsa söylesin
Bir weatherclock wp8 blue style yapıp foruma koyayım.[/QUOTE]
bnde neden guncellenmedı dıyodm aksam ellerıne sağlık kardesımTemaya uyumlu conversation eklendi.
WP8 Style Blue Conversation by FreeStyleMinds - MaxiCepTema güncellenmiştir.