Invoke
Üye
Soruyu genel olarak mı yoksa sadece nexus için mi soruyosun ?
Sen cevapla kardeş, fark etmez.

Soruyu genel olarak mı yoksa sadece nexus için mi soruyosun ?

şuanda tek nexus'ta olduğu için nexusSoruyu genel olarak mı yoksa sadece nexus için mi soruyosun ?

şuanda tek nexus'ta olduğu için nexus![]()
Sen cevapla kardeş, fark etmez.![]()
şarj aynı kasma donma aynı (yok)
daha kaliteli çektiğine göre fwde ki radioyu değiştirmişlerdir bu da şarjına eksi olarak geri döner sanabu arada yükledim cihaz aynı bi dialer arayüzü değişmiş birde daha kaliteli çekiyor (çok az fark var) , ve çok azıcık hızlı o kadar![]()
.şarz süresi arttı 4.4.2'den daha uzun dayanıyordaha kaliteli çektiğine göre fwde ki radioyu değiştirmişlerdir bu da şarjına eksi olarak geri döner sana.
arkadaşım romu yükleyeli 5 gün oluyor bilmeden burada iddialaşma hem kullanmıyorsun hemde oradan laf atıyorsn cahillik yapma burada nexus veya android'e laf atmak için. konumdan da çıkarmısın.2 güne anlarsın onu anca kalibre olana kadar belli etmez. rom yüklediğinde de 2 3 kere şarja takana kadar belli olmuyor zaten kullanımına göre değişir o![]()
aynen şarzı daha iyi gidiyor 5 gündür kullanıyorum bi adam gelip burada iddialaşıyor birde bilmediği şeyiKamerada, şarjda iyileştirmeler var ve lte performansı artmış. Tabi lte bizi bağlamıyor şuan.
Biraz da sakin olun, lütfen.
ben kullanıyorum kullanandan iyimi bilecen işleri güçleri karalamak 
birde o dialer uygulaması çok daha iyi hale gelmiş
konumdan çık lütfen bidahakine şikayet ederim.hahahahahaha üreticisisin heralde marjın düşmesin diye mi böyle konuşabiliyorsunçok güldürdün gece gece cevap vermeden yapamadım
![]()
gördüğün gibi kullananlar biliyor ama sen iddialaşıyorsun birdaha bu konuya mesaj atarsan tartışma çıkarmaya çalışyıro diye rapor ederim bilgin olsun @Utk4n* işiniz gücünüz android'i karalamak.Kamerada, şarjda iyileştirmeler var ve lte performansı artmış. Tabi lte bizi bağlamıyor şuan.
hiç k.b ama böle android'i karalamaya çalışanlara gereken cevabı veririm. o kadar basit gelmiş bilmiyor konuşuyor , kullanmamış burada şarz ı kötüdür diyor , al işte. konuma gidip te tartışma çıkarmaya ne hakkı var üstelik android genel'de android'i kötülemeye ne hakkı var sölermisin. 4.4.3'te şarz ve kamera konusunda iyileştirmeler yapılmış bu teknoloji haber sitelerindede yazılanj birşey o geliyor kötülüyor cahillik diz boyu aşmış.Kamerada, şarjda iyileştirmeler var ve lte performansı artmış. Tabi lte bizi bağlamıyor şuan.
Sakat kalacan simdi birak bu isleriVurayım kafamı duvarlara.![]()

şarzı hemen mi bitiyor , xda forumunda şarz olarak olumlu yorumlar atılmışÇok Kötü Oldu Sarjı Hemen Bitiyor Bi Kamera Düzelmiş Hemen Odaklanıyor![]()
sendeki problem nedir acaba 
Bozulmus sarj gostergelerini duzeltmeye yariyor sadeceTelefon aksam baktiginda sarj bitmemisse o sarj iyi gidiyodur arkadasBu arada o batarya kalibrasyonunun tamamen hurafe oldugunu dusunuyorum
![]()

batarya?az önce yükledim samsung galaxy s i9000 e rehber ve arama kısmında değişiklikler var tarayıcı hızlanmış gibi geldi bana başka değişiklik göremedim . batarya konusuna gelince ilerki günlerde görücez ama kullanıma göre değiştiği için anlamam büyük ihtimal.