DuzelttimŞamkira kim yav yeni mi at bakym resmini nasıl bişeymiş![]()
yanlis yazmisiz daha alisamadik su klavyeyeWondermi bubunlarda benden![]()
EvetWondermi bu

Eski emektar azmi onla rom editledim
Note 3 nooldu
Bunlar stock romlu s3 ten 3-4 saate saygın modlu ss ler geli![]()
O stock 4.4.2 duruyoNote 3 nooldu
babam izin vermiy ona yapmama bende s3 le uğraşıyom o.c. kernel yüklücem şimdi azcık ısıtalım telefonu 
O stock 4.4.2 duruyobabam izin vermiy ona yapmama bende s3 le uğraşıyom o.c. kernel yüklücem şimdi azcık ısıtalım telefonu
![]()
Sahanda yumurtada yaparsınO stock 4.4.2 duruyobabam izin vermiy ona yapmama bende s3 le uğraşıyom o.c. kernel yüklücem şimdi azcık ısıtalım telefonu
![]()

Yokla 1.8ghz yapcam cpu yuSahanda yumurtada yaparsın![]()
gpu da 800 olsa yeter 
Ben wonderde 2000 oc ile bataryayı şisirdimYokla 1.8ghz yapcam cpu yugpu da 800 olsa yeter
![]()
Hacı bu cwm niye açılmıyor ya odinden flaşlıyorum kendi recoverysi çıkıyorBen wonderde 2000 oc ile bataryayı şisirdim
Playden go manageri indir dene bideHacı bu cwm niye açılmıyor ya odinden flaşlıyorum kendi recoverysi çıkıyor
Yeniden rom at tekrar deneİlk defa böyle bi sorunla karşılaştım şimdi rom manager deniyorum bakalım olcak mı sayaç 6 oldu hayla cwm gelmiyor twrp yi de denedim
Odin ile stock avrupa at tekrar deneStock 4.3 var rom atıcam ama cwm olmadan atılır mı bide recoveryden yüklenen cwm de denedim ondada signature bilmem bişey error diyor hayret yahu ilk cwm açılacak gibi oluyor kendi recoverysi geliyorTelefonun sarjı %15 acaba o yüzden olabilir mi ?
internet paketi biter o zaman sence stock dan mı kaynaklanıyorOdin ile stock avrupa at tekrar dene
Ayneninternet paketi biter o zaman sence stock dan mı kaynaklanıyor