Yazıldı mı bilmiyorum ama fotoğraflar albümünde ayarlara girince başlangıç kutucuğunda gösterilen resimleri ayarlayabiliyoruz. Örnek >> Tek resim : Resim seç ile tek resmi sabitlemek mümkün.
Ben geliştiriciyim, HdTv uygulamam var dolayısıyla 3g üzerinden izleyen bir çok kişi var. Kullanıcıların belli istatistiklerini tutuyorum ve uygulamada en fazla crash yiyen yada ısınma takılma/donma sorunu yaşayan telefonlar lumia 520 ve 625 serileri. 920ler 925ler ve 1300 serilerinden problem çok az geliyor. Sizlere tavsiyem ucuz diye gidip şu 500 600 serilerine para vermeyin.sabah saat 8 de açtım 3 g yi n ısınma var nede gereksiz yere şarj yeme %55 de açtım şu saat oldu hala %18 şarjım var onceden açıp kapatmak zorunda kalıyordum şimdi hiç kapatmıyorum .Telefon 920
Aynı fikirdeyim, bir şeylerden şikayet edenler hangi platformda olursa olsun genellikle alt seviye cihazlar kullanıyorlar sonra da bu niye biz de yok bunu da koysunlar diye yalvarırlar MİCROSOFT ta kullanıcı isteğini yerine getirip özelliği o telefon için de aktif eder sonra da yok efendim şarj niye hemen bitiyor...Ben geliştiriciyim, HdTv uygulamam var dolayısıyla 3g üzerinden izleyen bir çok kişi var. Kullanıcıların belli istatistiklerini tutuyorum ve uygulamada en fazla crash yiyen yada ısınma takılma/donma sorunu yaşayan telefonlar lumia 520 ve 625 serileri. 920ler 925ler ve 1300 serilerinden problem çok az geliyor. Sizlere tavsiyem ucuz diye gidip şu 500 600 serilerine para vermeyin.
2000 T.L. değerindeki cihazın verimine ulaşamayan 300 liralık cihazların sahiplerine sesleniyor anladığım kadarıyla ve haklı. Aynı verim beklenemez.Herkes üst segment ve amiral modelleri alacak güce ve bütçeye sahip değildir. Şikayet etmek elbette ki hakkımız. Eğer alt segment cihaz üretiyorlarsa o cihazdan Maximum verimi almamız içinde gerekli yazılım ve optimizasyonları da yapmalarını istemek gibi bir hakka sahibiz.
Ben 'herkes üst seviye cihaz kullansın' gibi bir ifade kullanmadım zaten ayrıca şikayet etmek hakkınız olabilir evet . Ama bunu mağazadaki uygulamalara yapılan yorumlarda görmek beni rahatsız ediyor bilinçli kullanıcılar mağazada tepkisini göstermek yerine Microsoft un kullanıcıların fikirlerini aldığı sitelerde şikayetlerini dile getirirler.Herkes üst segment ve amiral modelleri alacak güce ve bütçeye sahip değildir. Şikayet etmek elbette ki hakkımız. Eğer alt segment cihaz üretiyorlarsa o cihazdan Maximum verimi almamız içinde gerekli yazılım ve optimizasyonları da yapmalarını istemek gibi bir hakka sahibiz.
Bende maalesef bir çok uygulama altında görüyorum Windows phone nereden bulaştım lanet olsun deyip tek yıldız verip gidenler ve daha neler neler düşünüyorum Windows Phone cihaz aldın pişman oldun o uygulama sahibinin ne suçu varda orada isyan edip Bill Gates'e küfür edip tek yıldızı basıyorsun? her zaman söylüyorum eğitim şart.Ben 'herkes üst seviye cihaz kullansın' gibi bir ifade kullanmadım zaten ayrıca şikayet etmek hakkınız olabilir evet . Ama bunu mağazadaki uygulamalara yapılan yorumlarda görmek beni rahatsız ediyor bilinçli kullanıcılar mağazada tepkisini göstermek yerine Microsoft un kullanıcıların fikirlerini aldığı sitelerde şikayetlerini dile getirirler.
Tabi ki mağaza da uygulamalara değerlendirme yapacaksınız ama 'lanet olsun windows phone' , ' nokia - microsoft beraber bile bir işi beceremiyorsunuz' gibi yorumları bırakıp artık gerçekten uygulamayı değerlendiren birilerini görmek istiyorum ve baktığım değerlendirmelerin % 70 uygulamayı değerlendirirken % 30 luk kısım işletim sistemini mağaza da değerlendiriyor ve bu % 30 luk kısımın çoğu giriş seviyesi cihaz kulanıcıları . Tabi ki % 70 lik kısımda da giriş seviyesi cihaz kullanıcıları da var. benim bu kullanıcılarla bir derdim yok ama işletim sistemini mağaza da değerlendirmek geliştiricinin hakkına girmek oluyor burada... bunlar benim düşüncelerim görüşlerinize saygı duyarım
Güncelleme için başlangıç tarihi 24 Haziran değilmiydi ?Avustralyalı WP Blogger Paul Chapman, Vodafone Avustralya'nın WP8.1 güncellemesinin haziranın orta ya da sonlarında yayınlanacağını doğruladığını yazmış, demek ki temmuzda biz de alırız.
Belli değil:Güncelleme için başlangıç tarihi 24 Haziran değilmiydi ?
24 haziranda 8.1 güncelleme desteğinin başlangıç tarihi olarak geçiyor. Yani yaşam döngüsünün başlangıç tarihi ama güncelleme öncesinde de sonrasında da gelebilir.Güncelleme için başlangıç tarihi 24 Haziran değilmiydi ?
gözden kaçırmışım,bilgi için teşekkürler
Mevzu 1520 olunca 1,5 saat bile azalsa yine normal bir cihazdan daha uzun süre gidiyordur1520 için son güncelleme Şarjın 1.5 saat kötülemesine sebep oldu bunun dışında ısınma yapan oyunlarda çok büyük oranda ısınma kalmadığı için güncellemeyi başarılı olarak kabul ediyorum.![]()

Evet mutlaka öyle. Bu 1.5 saati İnsider Pro kullanıyorum oradan anladım. Şarjım %100 olduğunda bakıyordum bitmesine kalan süre 14 saat 20 dakika şimdi 13 saat 4 dakika gösteriyor ama ısınma gitti o yüzden buna da şükür kaldı ki preview sürümün deyiz bu çok iyi demek oluyorMevzu 1520 olunca 1,5 saat bile azalsa yine normal bir cihazdan daha uzun süre gidiyordur![]()