skynet
Üye
EvetInternet Explorer üzerinden imgura yükleme yapabiliyor musunuz?
EvetInternet Explorer üzerinden imgura yükleme yapabiliyor musunuz?
Hevesini kırmak gibi olmasın ama bu konular belki milyon defa konuşuldu tartışıldı forumda ama olaya şuradan bakmak lazım sistem yeni bir sistemdi Ms uzun zamandır mobil sektöre bu kadar önem vermemişti ilk defa bu kadar önem verdiğinde ancak bu kadarını yapabilmişlerdi. Örneğin uzun yıllardır var olan ios sisteminde bile hala bizde olan dosya yöneticisi yok! Ayrıca unutmamak lazım ikisi de kapalı kaynak kodlu sistemler. Bu konuda biraz çekinceli olabiliyorlar ama MS yinede kullanıcılarını dinleyip bunu bize sağladı ve yaptığı uygulama gerçekten çok hızlı. Ayrıca gün geçtikçe daha da üzerine düşüyor ve daha fazlası için çabalıyor fan falan değilim çok ta kızarım yanlışlarını görünce ama bir yerde haklarını vermek lazım bize şu çıklamada yapılabilirdi bazı güvenlik açıklarına sebebiyet vermesinden endişelendiğimiz için dosya yönetcisini vereyeceğiz diyebilirlerdi. Eğer WP8 i ilk çıktığından beri kullanıyorsanız bilirsiniz güncelleme süreçleri acayip sancılıydı biz etrafımızda gelişmiş sistemler görüp sonra kendi sistemimize bakınca baya sinirleniyorduk belki ufacık özellikler için aylarca bekledik ama hiçbiri hatta hepsini toplasanız bir 8.1 etmeyecektir. 8.1 e şöyle uzaktan bakınca gördüğünüz şu olacaktır bildirim merkezi hızlı ayarlar arka plana resim koyma bide tile sayısını arttırma özellikleri ilk başta göze çarpar dersiniz peh bunlar mı daha fazla vermeleri lazım ama gerçekten sistemin daha derinine inince ciddi bir rakama ulaşacak özellik sayısı var. Bunlar diğer sistemlerde çoğunlukla olan şeyler ama böyle böyle sistem diğer sistemlere yetişecek. Benim size tavsiyem eğer bu sistemi gelişecek diye aldıysanız yada ya ben bu sistemi sevdim kullanırım bu sistemi diyerek aldıysanız elinizdekiyle idare edip taleplerinizi her zaman her platformda gerek bizlere gerek yetkililere iletmeniz şuna emin olun kullanıcıyı dinliyorlar.Anlamıyorum basit bir dosya yöneticisi niye bu kadar geç geldi ? özgün olmak istemeleri mi? kullanıcıların bazı dosyaları görememesi için mi(sanki bunu dosya yöneticisinde ayarlayamıyorlarmış gibi)? çok yazılım hariksaı bir şey yapmak istemeleri mi? telefon uygulamaları yönetici için uyumluluk çabaları mı? UI yapımında kararsız kalınması mı? Bana sorarsan daha önemli şeyleri öncelik verip bunu sona atmak yani OS daha iyi olsunda dosya yöneticisi kolay çünkü bir an önce kullanıcılara WP8 dünyasını sunmak ve nokia nın düşüşünden sonra yeniden toparlandığını ve güçlü bir sistem güçlü telefonlarını göstermek etmesi .
ama şimdi twitterdan yazıyorum Joebelfiore ye yada bu siteden oy veriyorum konu açıyorum.Evet beklenen batarya performansını açıklıyorum.
Lumia 620 : Aşırı derecede ki ısınma sorunu çözülmüş. 3g açık ve sabah 7.20 de telefonu şarjdan aldım. 5 arama yaklaşık yarım saat internet kullanımı batarya %100 den %99a düştü. Önceden aynı oranda kullanımda batarya %10-15 civarında düşüyordu.
Güncellemeyi yapıp telefonu sıfırlamak ciddi anlamda performansı arttırıyor.
Kamera da her hangi bir bozukluk görmedim. Bir arkadaşım kamera sorunu var demişti. Kendisine telefonu sıfırlayarak denemesini tavsiye ediyorum.
belki daha önceleride konuşuldu açıklandı ama tek tek bakıp bulamadım.
---telefonu nasıl sıfırladın? (güç tuşlarımı yoksa ayarlardan sıfırlamamı?)
---wp 8.1 i geri yüklerken hangi yolları takip ettin? (eski developer uygulaması yettimi yoksa tekrar hesap mı açtın)
---tüm uygulamalar sorunsuz yüklendimi? (satın aldıkların yada mağazadan kaldırılmış olanlar ne oldu?)
---toplamda en baştan sıfırladığında wp 8.0 a sonrada 8.1 e geçerken ne kadar şarj kullandı ve ne kadar sürdü?
başka bir sayfaya yönlendirmeden madde madde yazabilrsen eminim benim gibi sıfırlamak isteyen arkadaşlara da yardımcı olur.
Ya bugün telefon durduk yere çok ısınmış, donmuş kalmış öyle. Ben de şimdi 8.0'a geri dönecektim. O zaman şu güncellemeye bir bakayım önce.![]()
Arkadaşım telefona format da atsan ayarlardan sıfırlamada yapsan telefon 8.0 a geri dönmez.Geri dönmesi için bilgisayar yardımı ile Flash yada nsu üzerinden yeni yazılım yüklemek gereklidir.Eğer one Drive de yedek aldıysan ekran düzenin dahil bütün ayar ve uygulamalrın geri yüklenecektirbelki daha önceleride konuşuldu açıklandı ama tek tek bakıp bulamadım.
---telefonu nasıl sıfırladın? (güç tuşlarımı yoksa ayarlardan sıfırlamamı?)
---wp 8.1 i geri yüklerken hangi yolları takip ettin? (eski developer uygulaması yettimi yoksa tekrar hesap mı açtın)
---tüm uygulamalar sorunsuz yüklendimi? (satın aldıkların yada mağazadan kaldırılmış olanlar ne oldu?)
---toplamda en baştan sıfırladığında wp 8.0 a sonrada 8.1 e geçerken ne kadar şarj kullandı ve ne kadar sürdü?
başka bir sayfaya yönlendirmeden madde madde yazabilrsen eminim benim gibi sıfırlamak isteyen arkadaşlara da yardımcı olur.
Symbian döneminden kalma bir alışkanlık. Sistem dosyalarındaki eski dosyaların uyumsuzluk çıkarmaması için sıfırlamayı hep tercih ederim. Kendi kişisel görüşüm bu yönde.Ne sıfırlaması arkadaşlar direk olarak güncelleme kurtarmıyor mu bir sıfırlamadır gidiyor forum da illa sıfırlamak mı gerek
Ekran görüntüsü *.png olarak aldığı için Aviary ya da Fotor ile düzenlemiş gibi tekrar kaydet sonra kullanabilirsin.alınan ekran görüntüleri neden instagramda paylaşılmıyor?düzenlemeyi denedim aldığım görüntüyü Creative Studio desteklenmeyen dosya türü dedi. sanırım ondan instagrama da atmıyor