Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Lobin12

Lobin12

Üye
3G açtıktan 5 dk sonra telefon çok ısınıyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
sabah saat 8 de açtım 3 g yi n ısınma var nede gereksiz yere şarj yeme %55 de açtım şu saat oldu hala %18 şarjım var onceden açıp kapatmak zorunda kalıyordum şimdi hiç kapatmıyorum .Telefon 920

ykd96

ykd96

Üye
Yazıldı mı bilmiyorum ama fotoğraflar albümünde ayarlara girince başlangıç kutucuğunda gösterilen resimleri ayarlayabiliyoruz. Örnek >> Tek resim : Resim seç ile tek resmi sabitlemek mümkün.

Öncedende vardı.

mk148a

mk148a

Üye
sabah saat 8 de açtım 3 g yi n ısınma var nede gereksiz yere şarj yeme %55 de açtım şu saat oldu hala %18 şarjım var onceden açıp kapatmak zorunda kalıyordum şimdi hiç kapatmıyorum .Telefon 920
Ben geliştiriciyim, HdTv uygulamam var dolayısıyla 3g üzerinden izleyen bir çok kişi var. Kullanıcıların belli istatistiklerini tutuyorum ve uygulamada en fazla crash yiyen yada ısınma takılma/donma sorunu yaşayan telefonlar lumia 520 ve 625 serileri. 920ler 925ler ve 1300 serilerinden problem çok az geliyor. Sizlere tavsiyem ucuz diye gidip şu 500 600 serilerine para vermeyin.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ben geliştiriciyim, HdTv uygulamam var dolayısıyla 3g üzerinden izleyen bir çok kişi var. Kullanıcıların belli istatistiklerini tutuyorum ve uygulamada en fazla crash yiyen yada ısınma takılma/donma sorunu yaşayan telefonlar lumia 520 ve 625 serileri. 920ler 925ler ve 1300 serilerinden problem çok az geliyor. Sizlere tavsiyem ucuz diye gidip şu 500 600 serilerine para vermeyin.
Aynı fikirdeyim, bir şeylerden şikayet edenler hangi platformda olursa olsun genellikle alt seviye cihazlar kullanıyorlar sonra da bu niye biz de yok bunu da koysunlar diye yalvarırlar MİCROSOFT ta kullanıcı isteğini yerine getirip özelliği o telefon için de aktif eder sonra da yok efendim şarj niye hemen bitiyor...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Herkes üst segment ve amiral modelleri alacak güce ve bütçeye sahip değildir. Şikayet etmek elbette ki hakkımız. Eğer alt segment cihaz üretiyorlarsa o cihazdan Maximum verimi almamız içinde gerekli yazılım ve optimizasyonları da yapmalarını istemek gibi bir hakka sahibiz.

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Herkes üst segment ve amiral modelleri alacak güce ve bütçeye sahip değildir. Şikayet etmek elbette ki hakkımız. Eğer alt segment cihaz üretiyorlarsa o cihazdan Maximum verimi almamız içinde gerekli yazılım ve optimizasyonları da yapmalarını istemek gibi bir hakka sahibiz.
2000 T.L. değerindeki cihazın verimine ulaşamayan 300 liralık cihazların sahiplerine sesleniyor anladığım kadarıyla ve haklı. Aynı verim beklenemez.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ben 'herkes üst seviye cihaz kullansın' gibi bir ifade kullanmadım zaten ayrıca şikayet etmek hakkınız olabilir evet . Ama bunu mağazadaki uygulamalara yapılan yorumlarda görmek beni rahatsız ediyor bilinçli kullanıcılar mağazada tepkisini göstermek yerine Microsoft un kullanıcıların fikirlerini aldığı sitelerde şikayetlerini dile getirirler.
Tabi ki mağaza da uygulamalara değerlendirme yapacaksınız ama 'lanet olsun windows phone' , ' nokia - microsoft beraber bile bir işi beceremiyorsunuz' gibi yorumları bırakıp artık gerçekten uygulamayı değerlendiren birilerini görmek istiyorum ve baktığım değerlendirmelerin % 70 uygulamayı değerlendirirken % 30 luk kısım işletim sistemini mağaza da değerlendiriyor ve bu % 30 luk kısımın çoğu giriş seviyesi cihaz kulanıcıları . Tabi ki % 70 lik kısımda da giriş seviyesi cihaz kullanıcıları da var. benim bu kullanıcılarla bir derdim yok ama işletim sistemini mağaza da değerlendirmek geliştiricinin hakkına girmek oluyor burada... bunlar benim düşüncelerim görüşlerinize saygı duyarım

• Beğen
Tepkiler: ykd96 ve Akhtoher
meg1ddo

meg1ddo

Üye
2 gündür deniyorum yeni güncellemeyi hem de temiz telefonla, gözle görülür bir fark değişen birşey yok bataryada hala aynı performans.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben 'herkes üst seviye cihaz kullansın' gibi bir ifade kullanmadım zaten ayrıca şikayet etmek hakkınız olabilir evet . Ama bunu mağazadaki uygulamalara yapılan yorumlarda görmek beni rahatsız ediyor bilinçli kullanıcılar mağazada tepkisini göstermek yerine Microsoft un kullanıcıların fikirlerini aldığı sitelerde şikayetlerini dile getirirler.
Tabi ki mağaza da uygulamalara değerlendirme yapacaksınız ama 'lanet olsun windows phone' , ' nokia - microsoft beraber bile bir işi beceremiyorsunuz' gibi yorumları bırakıp artık gerçekten uygulamayı değerlendiren birilerini görmek istiyorum ve baktığım değerlendirmelerin % 70 uygulamayı değerlendirirken % 30 luk kısım işletim sistemini mağaza da değerlendiriyor ve bu % 30 luk kısımın çoğu giriş seviyesi cihaz kulanıcıları . Tabi ki % 70 lik kısımda da giriş seviyesi cihaz kullanıcıları da var. benim bu kullanıcılarla bir derdim yok ama işletim sistemini mağaza da değerlendirmek geliştiricinin hakkına girmek oluyor burada... bunlar benim düşüncelerim görüşlerinize saygı duyarım
Bende maalesef bir çok uygulama altında görüyorum Windows phone nereden bulaştım lanet olsun deyip tek yıldız verip gidenler ve daha neler neler düşünüyorum Windows Phone cihaz aldın pişman oldun o uygulama sahibinin ne suçu varda orada isyan edip Bill Gates'e küfür edip tek yıldızı basıyorsun? her zaman söylüyorum eğitim şart.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
beats

beats

Üye
Avustralyalı WP Blogger Paul Chapman, Vodafone Avustralya'nın WP8.1 güncellemesinin haziranın orta ya da sonlarında yayınlanacağını doğruladığını yazmış, demek ki temmuzda biz de alırız.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar Wp8.1 güncelleme'yi önceki gün geldiğinde geceleyin yaptım, dün çok bir şey anlayamadım ama bugün L820 kullanıyorum ve batarya performansı bugün inanılmazdı ! Bu saatlerde biten batarya şuan %55'te, ne kadar mutlu olduğumu anlatamam, ayrıca gerçekten ekrandaki ısınma artık yok, bu olayı bu defa çözmüşler ...

ArMaGeDdOn_87

Üye
Avustralyalı WP Blogger Paul Chapman, Vodafone Avustralya'nın WP8.1 güncellemesinin haziranın orta ya da sonlarında yayınlanacağını doğruladığını yazmış, demek ki temmuzda biz de alırız.
Güncelleme için başlangıç tarihi 24 Haziran değilmiydi ?

dakamon

dakamon

Üye
Güncelleme için başlangıç tarihi 24 Haziran değilmiydi ?
24 haziranda 8.1 güncelleme desteğinin başlangıç tarihi olarak geçiyor. Yani yaşam döngüsünün başlangıç tarihi ama güncelleme öncesinde de sonrasında da gelebilir.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1320 de sorun hâlâ devam ediyor. Isınma sorunu da aynı şekilde. Wifi de bile ısınıyor. Batarya su gibi gidiyor. Ama güç tasarrufunda baya az gidiyor. Telefona o kadar para vermişiz güç tasarrufunda da kullanmak istemiyorum.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
1520 için son güncelleme Şarjın 1.5 saat kötülemesine sebep oldu bunun dışında ısınma yapan oyunlarda çok büyük oranda ısınma kalmadığı için güncellemeyi başarılı olarak kabul ediyorum. :10numara:
Mevzu 1520 olunca 1,5 saat bile azalsa yine normal bir cihazdan daha uzun süre gidiyordur :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Mevzu 1520 olunca 1,5 saat bile azalsa yine normal bir cihazdan daha uzun süre gidiyordur :)
Evet mutlaka öyle. Bu 1.5 saati İnsider Pro kullanıyorum oradan anladım. Şarjım %100 olduğunda bakıyordum bitmesine kalan süre 14 saat 20 dakika şimdi 13 saat 4 dakika gösteriyor ama ısınma gitti o yüzden buna da şükür kaldı ki preview sürümün deyiz bu çok iyi demek oluyor :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Telefonumun Symbian Belle ve s60 v5 cihazlarından açılan JoikuSpot erişim noktalarını görmemesinin nedeni nedir?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt