TeknoÖmer
Üye
Ruhum uçtu, ve 26 dakika öylece kala kaldım.Telefonun Hali??, Düşürdüğün Anda Kimbilir Neler Hissetmişindir
![]()

Ruhum uçtu, ve 26 dakika öylece kala kaldım.Telefonun Hali??, Düşürdüğün Anda Kimbilir Neler Hissetmişindir
![]()

Geçmiş olsun.bende bi ara 3310'u duvara atmıştım 2 ay ev aradık![]()

G2 (Kardeşime verdim.telefon ne la ?![]()
)Biz s5 i fantezi olsun diye muslukta yıkıyok arkadaşlaGeçmiş olsun.
G2 (Kardeşime verdim.)

Benimki fantezi sınırlarını aşıyor.Biz s5 i fantezi olsun diye muslukta yıkıyok arkadaşla![]()

Seninki başka zatenBenimki fantezi sınırlarını aşıyor.![]()
7. kattan düşmüş la uf ben kalpten giderim yere düşse telefonYAV ben bura gereksizler diye mesaj atıyorumGereksizlere çevirmişsiniz.
Skoru ben almadım xdade biri almış. Stock rom/elementalx kernel ile. Overclock falan yok.
, en iyisi bidahakine bölümüne bakmak 
Farkındaydım.YAV ben bura gereksizler diye mesaj atıyorum, en iyisi bidahakine bölümüne bakmak
![]()

Seninki başka zaten7. kattan düşmüş la uf ben kalpten giderim yere düşse telefon

iPad 2'im seninkinden fazla almışBirincilik bende. Ama sondan.

Arkadaşımın s5 arka kamera kısmından su almıştı dikkat edin fazla fantaziye gerek yokBiz s5 i fantezi olsun diye muslukta yıkıyok arkadaşla![]()
O telefonlar siz muslukta yıkayın, su dolu leğene atın diye suya dayanıklı yapılmıyor. Dediğim gibi suya dayanıklı bu cihazlar, su geçirmez değil. Daha sonra bir şey olduğunda firmaya suçu atarsınız.Biz s5 i fantezi olsun diye muslukta yıkıyok arkadaşla![]()
bunun bi yöntemi vardı galiba wonderla 20bin falan alıyolardı

Bizde biliyoruz zaten fantezi sana ne oluyo ki telefonun kaskosu var adam istediğini yaparO telefonlar siz muslukta yıkayın, su dolu leğene atın diye suya dayanıklı yapılmıyor. Dediğim gibi suya dayanıklı bu cihazlar, su geçirmez değil. Daha sonra bir şey olduğunda firmaya suçu atarsınız.
Bununda alt kapağı kapanmıyor tam yada bize öyle geliyorArkadaşımın s5 arka kamera kısmından su almıştı dikkat edin fazla fantaziye gerek yok
Wonder da ben 1.8 ghz oc ile 8000 küsür anca aliyom ne 20000 i ya :O